Hovězí pečeně na tymiánu
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 4 561 kJ / 1 090 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,84 g |
Tuky | 15,27 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 852 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 10,66 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2010 19:04
+11
14. 2. 2010 22:13
14. 2. 2010 22:02
14. 2. 2010 19:59
14. 2. 2010 19:23
14. 2. 2010 19:06
Ale fotky jsou úžasné už jenom ty si zaslouží bodík
14. 2. 2010 18:14
14. 2. 2010 17:51
14. 2. 2010 17:10
14. 2. 2010 17:01
14. 2. 2010 17:00
14. 2. 2010 16:57
14. 2. 2010 16:36
14. 2. 2010 16:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 9 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 12 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 14 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 1 hodinou
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 1 hodinou
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 2 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 2 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 2 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 2 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 2 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 4 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na tymiánu hovězí maso na tymiánu hovězí pečeně jak dlouho péct hovězí hovězí špalek hovězí na timiánu jak péct hovězí maso jak dlouho se pece hovezi hovězí tymián maso na tymiánu hovězí pečeně na timiánu jak dlouho péct hovězí zadní jak dlouho se pece hovezi maso hovězí pečen jak pect hovězí hovězí pečeně na timiánu hovězí pečeně s tymiánem jak dlouho péct hovězí hovezi a tymian pečeně na tymiánu
Suroviny: hovězí zadní, cibule, mrkev, petržel, tymián sušený, masox, olej, sůl, mouka hladká, hořčice
Hovězí pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71lQ
14 názorů