Pivovarský tokáň
Není to guláš ani perkelt, ale pochází ze stejného kraje. Pivovarský tokáň přišel z Maďarska a chutná skoro svátečně. Tradičně se připravuje z hovězího masa, ale doporučujeme vyzkoušet i variantu s vepřovým, například z kýty nebo plece.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 642 kJ / 1 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,39 g |
Tuky | 80,32 g |
Vláknina | 16,76 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 64,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2016 10:07
Dneska vařím
13. 9. 2015 23:14
Irule: Díky moc
13. 9. 2015 20:49
Jani super, moc dobré , dostala jsem pochvalu i od tchána , díky moc za recept, posílám foto a určitě jsem nedělala naposledy
3. 3. 2015 23:32
feferonka: děkuji
3. 3. 2015 23:15
Rodinka si moc pošmákla..díky za recept a posílám bodík
9. 2. 2015 23:33
alus.s: Děkuji
9. 2. 2015 21:04
vařila jsem dnes k obědu, moc jsme si pochutnali . Jani, vynikající recept 21 bodík
2. 12. 2011 17:09
super recept co má člověkpořád vymýšlet k večeři
29. 6. 2011 12:43
xanny: díky, ty jo, já bych na tohle jídlo skoro zapoměla. Máme dnes fakt možnosti vařit denně cokoliv a všechno chceme vyzkoušet a pak zapomeneme na naši klasiku
29. 6. 2011 12:18
Náš dnešní oběd , jako příloha těstoviny. Nemělo to chybu, přidávám další bod
5. 2. 2011 16:19
Radku, ta cibule musí být tmavá, než se dá maso. Paprika je jen barevnější doplněk. Najdi si "Śoférský guláš", tam není žádná paprika a barva je hnědá. Já to raději dopíšu do receptu.
5. 2. 2011 13:36
me by zajimalo,z ceho vam ten gulas tak ztmavl,chytl cervenou barvu,delal sem ho,dal sem tam vse,ale barva byla svetla
13. 7. 2010 20:06
Barule (neregistrovaný/á), já dělám vše většinou v tlakovém hrnci, takže asi 20-25 min
13. 7. 2010 17:41
muzu se zeptat jak dlouho se to dusi ?? je tam jen zmineno zhe 5 minut pred dokoncenim....
4. 5. 2010 17:16
diky Janicko za radu
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 16 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 3 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 6 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 6 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 6 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 6 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 7 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 7 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pivovarský vepřový tokáň tokáň tokáň recept pivní tokan pivovarnický tokáň pivovarský vepřový tokáň, kuřecí tokáň co je tokáň recept na tokán recept tokáň vepřový tokán vepřový pivovarský tokáň tokán - recept tokáň recepty recepty tokáň pivovrský tokáň pivovarský tokáň,recept pivovarský tokáň,recept co je to tokan veproví tokáň
Suroviny: kýta vepřová, cibule, česnek, feferonka, sůl, sádlo, mouka hladká, vývar masový, paprika sušená sladká, pivo světlé, paprika čerstvá červená, sýr strouhaný
Pivovarský tokáň
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gp53
61 názorů