Dračí sen s játry
Suroviny pro 4
4
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2012 12:18
Výborné. Jen změna pro vepřová játra (dala jsem i část kozí)po opečení jsem to dala do tlakového hrnce. V tlakáči trochu oleje s vodou a dáme vrstvu jater, vegetu, sůl, zelenou petrželku,cibuli, pórek,česnek a další vrstvu jater a dle potřeby můžeme ještě trochu vody. Do poslední vrstvy přidáme trochu plnotučné hořčice. Dovaříme 30min...:)
26. 8. 2010 18:33
Moc nám to chutnalo, dělávám podobně, ale kozí rohy, které milujeme, by mě tam nikdy nenapadlo dát. Paprika se nepřipálí, játra v mouce neprskají, celková výborná a pikantní chuť. Perfektní nápad, díky, posílám bod.
31. 7. 2010 02:11
Vyborna vecere,rychle a chutne. Pustila jsem si k tomu film Cinka Panna a byla spokojena.
17. 4. 2010 00:05
Mirčo, takové krásné recepty a fotky a já je objevuju takhle v nociMoc pěkné. Tobě velikou pochvalu a pro pbarvu bodík +
16. 4. 2010 13:41
Jikotko,Pavle - děkuju.
15. 4. 2010 16:36
Nějak mi recept unikl,ukládám a vyzkouším....Mirčo,máš krásné fotky
15. 4. 2010 16:19
Hanko, měl jsem na mysli játra celá přepůlíme, jestliže máš již naporcované kousky, nechej velikost již naporcovanou. Jsem rád, že Mirce chutnalo, to je ta největší odměna udělat někomu tadost.
15. 4. 2010 15:29
Hanko(neregi.),játra jsem rozmrazila,očistila a větší kousky překrojila na půl.Obalovat lze po kouskách v misce s rozmíchanou moukou a ml.paprikou.Já jsem játra před obalením i jemně osolila.Přeji dobrou chuť.
15. 4. 2010 15:29
Hanka (neregistrovaný/á) - s tím přepůlením bych si hlavu nedělala, stejně se musí balíček rozdělat a játra probrat, takže když je tam velký kus, tak ho přepůlím, jinak nechám být.Na tom fakt recept nestojí.
Jinak komentáře od Mirči a pbarvy považuju za dostatečně jasné, takže věřím, že je to skvělé a postup rvněž.Mám to taky k odzkoušení, nepřišla na to ještě řada
Jinak komentáře od Mirči a pbarvy považuju za dostatečně jasné, takže věřím, že je to skvělé a postup rvněž.Mám to taky k odzkoušení, nepřišla na to ještě řada
15. 4. 2010 15:23
To mám obalit celou půl kilovou hrudu jater? Když mám játra přepůlit, tak to znamená, že jsou asi mražena. A jestli jsou játra nemražena, tak jak je mám rozpůlit? To mám rozpůlit každý malý kousek jater? Nakrájet je na menší kousky? Nechápu jak to mám udělat a proč. Já obaluji každý kousek jater. Na fotce jsou pěkné malé kousky, tak jsem z teho jelen. Vysvětlí mi to někdo?
15. 4. 2010 08:53
Pbarvadovolím si k vašemu receptu přidat pár fotek (pokud nebudete chtít - smažu) a pochvalu za velmi dobré jídlo.Játra pokud se smaží na střední plameni a párkrát se obrátí,tak opravdu nemají tendenci se připalovat (paprika) a zanechají oleji krásnou oranžovou barvu.Přidávám boďku č.2.
26. 2. 2010 13:48
Ahoj Jani, je to obalené v paprice a ještě v mouce, není se čeho bát, já dělal 1 kg a v pohodě, hlavně smažit při nižší teplotě, i tak jsou brzy osmažené a neprskají, hlavně se nebát, nejsem nijak zručný a taky jsem se do toho pustil a výsledek - SUPER
23. 2. 2010 22:38
No, hodně zajímavé, jen fakt nevím, jak to orestovat obalené v paprice, když těch jater bude třeba půl kila, aby paprika nezhořkla. No, na to bych si moc nevěřila. Jinak, kdo by si troufnul, řekla bych zajímavý recept.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 7 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 5 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Afrika řezy
viki85 uvařil před 1 hodinou
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 1 hodinou
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 2 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: kozí játra draci v hrnci recepty kozí játra recepty kozí jatra recept kozí rohy sušené kozí rohy-sušené draci v hrnci sušené kozí rohy drůbeží játra obalená v mouce draci pomazanka kozí vnitřnosti játra recept játra velky nebo maly plamen recepty kozí játra dračí směs sušení jater dračí medailonky jatra neprskaji dračí směs recept recept na kozi jatra
Suroviny: játra drůbeží, sůl, paprika sušená sladká, mouka hladká, pažitka, protlak rajčatový, cibule, česnek, pórek, paprika kozí roh, masox, feferonky sušené
Dračí sen s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r20K
13 názorů