Tatrankové řezy
Jednoduché těsto dochutíme nastrouhanými tatrankami a trochou rumu, který řezy příjemně provoní. Po upečení je ještě potřeme čokoládovou polevou a výborný rychlý moučník je hotov.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 14 646 kJ / 3 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,39 g |
Tuky | 58,55 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 643 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 645,12 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2019 18:28
výborný recept, pekla jsem na 160 stupňů z jeden a půl dávky, vyšlo mi to na dva kulaté korpusy vpodstatě dorty... rozkrojila jsem a naplnila jahodovým jamem. Superrrrr....
4. 8. 2010 00:36
Tak Jani,
tatrankové řezy jsem vyzkoušela a byli LXUSNÍ hlavně jednoduché a rychlé a zde se fantazii meze nekladou a taranky leze nahradit dle mě čímkoli, Margot tyčinkami, kokosovými tyčinkami...atd
Díky za receptík, zase změna MAX SPOKOJENOST HLAVNĚ DOMA
tatrankové řezy jsem vyzkoušela a byli LXUSNÍ hlavně jednoduché a rychlé a zde se fantazii meze nekladou a taranky leze nahradit dle mě čímkoli, Margot tyčinkami, kokosovými tyčinkami...atd
Díky za receptík, zase změna MAX SPOKOJENOST HLAVNĚ DOMA
1. 8. 2010 08:04
Díky za bodíky...
31. 7. 2010 17:56
zajímavý recept,určitě vyzkouším! Bodík pro tebe!!
31. 7. 2010 13:53
31. 7. 2010 13:48
Dělám tatrankové pracny, řezy vidím poprvé. Ale určitě je zkusím též. +3
31. 7. 2010 12:01
Jano, většinou si beru Tatranky hlavně do Tater, ale udělám výjimku a obětuji je do Tvého moučníku. Jsem zvědavá na chuť Super
31. 7. 2010 09:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 9 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 12 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 14 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 1 hodinou
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 1 hodinou
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 2 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 2 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 2 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 2 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 2 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 4 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Tekutý houbový extrakt dodá vašim pokrmům silnou chuť čerstvých hub. Poradíme, jak ho připravit
Jak připravit formy, plechy a formičky: Rady a tipy pro správné pečení
Další recepty
Tématické fráze: řezy z tatranek moučník z tatranek pečení z tatranek dort z tatranek tatrankový dort moučníky z tatranek tatrankové dort tatrankový řez řezy s tatranek tatrankove pečivo pečeme z tatranek tatrankový krém buchta z tatranek vanocni tatrankove pecivo pečeme řezy tatra rez tatrankové muffiny recept na řezy z tatranek tatrankové nepeceny tatrankovy dort
Suroviny: mouka polohrubá, mléko, cukr, vejce, cukr vanilkový, rum, prášek do pečiva, tatranka, máslo, poleva čokoládová, tuk, mouka
Tatrankové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PzD4
8 názorů