Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 497 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,55 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 193 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace na Labužník.cz, opět ale upraveno podle vlastní chutě a hlavy :)
Dobrou chuť.
Dodatečně mě napadlo - dát jen ty bílé vnitřní listy, bylo by to autentičtější k obvazům ;).....a určitě by šlo dělat i pod grilem venku :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 8. 2010 16:53
7. 8. 2010 16:35
7. 8. 2010 15:57
7. 8. 2010 15:52
7. 8. 2010 14:54
7. 8. 2010 14:45
7. 8. 2010 13:43
7. 8. 2010 13:37
7. 8. 2010 13:22
7. 8. 2010 13:09
7. 8. 2010 12:53
7. 8. 2010 12:23
7. 8. 2010 12:23
7. 8. 2010 11:52
7. 8. 2010 11:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 8 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 9 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Další recepty
Tématické fráze: mumie z párků sárgofág dort s pyramidami sarkofag kuřecí maso dort mumie mumie jidlo hlava mumie recept co je fooddesign mletá mumie sarkofag ze zeleniny dorty egypt sarkofág dort sarkofág mumie lilek sarkofág... sarkofag maso recept kureci prsa lilek jak aranžovat jídlo lilkova horcice
Suroviny: prsa kuřecí, pórek, lilek, česnek, sůl, koření na zeleninu, olej olivový
Kuřecí mumie v lilkovém sarkofágu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XrE5
16 názorů