Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 525 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,25 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 3,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 8. 2010 15:37
Colombo mnami,mnami!!! Bodík pro tebe!! Krásné fotky!!!
9. 8. 2010 12:06
Otto, to je zase parádička . Už jsem kolikrát uvažovala, že tuhle rybu koupím, ale nevím, jak chutná. Mám dotaz - má hodně kostí? (kvůli dceři)
Z přípravy pesta ti vypadl parmazán...
+
Z přípravy pesta ti vypadl parmazán...
+
9. 8. 2010 01:28
5. bodik je tvuj, vypada to nadherne a bude to vyborne. Ulozila jsem si, vyzkousim.
8. 8. 2010 23:26
Krása +4
8. 8. 2010 22:54
8. 8. 2010 22:02
8. 8. 2010 21:06
Interspar
8. 8. 2010 21:01
to vypadá dobře,ale kde sehnat nilského okouna,toho znám jen od syna z dvd Jakuba Vágnera a jsou to krasný ryby
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 18 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 5 minutami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 43 minutami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 47 minutami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 52 minutami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 55 minutami
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 1 hodinou
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
20 nejlepších receptů: Niva má bohaté uplatnění ve studené i teplé kuchyni
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: okoun nilský recept okounek nilský okoun nilský okoun nilský kosti okounek nilský recept nilský okoun recept nilský okoun okoun nilský recepty okounek nilský recepty recept okoun okoun nilský má kosti ryba na pestu nilský okoun recepty nilský okoun kosti recepty okoun nilský na tymiánu recept okoun nilský na tymiánu morsky okoun okoun a kosti okoun parmazan okoun recept s parmazánem
Suroviny: okoun nilský, ghee, olej olivový, sůl mořská, bazalka čerstvá, sýr strouhaný
Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQ4v
8 názorů