Mražené fazolky
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to recept - nerecept, možno ho niekto nepozná a inšpiruje sa.
Skúšala som aj bez predvárania, ale myslím, že predvarené majú lepšiu chuť.
Kedysi som fazuľky zavárala do sladkokyslého nálevu, mrazenie mi však prijde jednoduchšie a menej pracné.
Fotku pridávam iba ilustračnú - zamrznuté vrecko nie je extra fotogenické.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2023 17:19
22. 10. 2023 13:31
22. 10. 2023 11:29
27. 7. 2013 13:23
27. 7. 2011 16:15
27. 7. 2011 16:05
27. 7. 2011 15:04
27. 7. 2011 14:26
Citujem:"Niektoré ovocie a zeleninu treba pred mrazením blanšírovať (ponoriť na krátky čas do vriacej vody), aby sa inaktivovali enzýmy a kvasinky, ktoré by spôsobovali skazu potravín aj v mrazničke. Pri blanšírovaní sa môže stratiť časť vitamínu C (15 až 20 %). Preto sa ovocie a zelenina zmrazujú v stave svojej „vrcholnej kondície“ hneď po zbere, a tak sa stáva, že obsah živín v nich je dokonca vyšší ako v podobných „čerstvých“ produktoch."
Ale nemusíš mne ani odborníkom veriť, je to na tebe...
27. 7. 2011 13:24
27. 7. 2011 13:04
Klariska:
27. 8. 2010 16:05
27. 8. 2010 15:58
27. 8. 2010 15:26
27. 8. 2010 14:52
27. 8. 2010 12:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 42 minutami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 3 hodinami
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 3 hodinami
Ďábelské tousty - starý recept
Artaban uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sušení zeleniny v troubě je skvělým způsobem konzervace. Podívejte se na náš videonávod
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Jak zpracovat sklizenou zeleninu. Můžeme ji usušit, zmrazit, zavařit nebo nechat zkysat
Další recepty
Tématické fráze: jak zamrazit fazolove lusky zamrazení fazolek zmrazování fazolek mrazene zelene fazolky jak zamrazit zelené fazolky mrazení fazolek jak zamrazit fazolky fazolove lusky mrazeni mražení zelených fazolek zmrazování zelených fazolek zelené fazolky mražení zelené fazolky mražené mrazení fazolových lusků jak zmrazit zelené fazolky jak mrazit fazolky mrazene zelene fazolky recept zamrazovani fazolek zamrazovani fazolek mražené zelené fazolky recepty jak mrazit zelené fazolky
Suroviny: lusky fazolové, voda,
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
19 názorů