Kuře Marengo
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 789 kJ / 1 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,54 g |
Tuky | 69,46 g |
Vláknina | 36,81 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 6,86 g |
Sůl | 18,18 g |
Sacharidy | 98,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme bez přílohy či s pečivem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 11. 2009 01:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 7 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 8 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 10 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Chutě slavných: Napoleon Bonaparte snídal kuře, bál se fazolek a miloval čerstvé mandle, kterých klidně spořádal celý talíř
Časté chyby při přípravě kuřete na paprice: Poradíme vám, jak se jim jednoduše vyhnout
Další recepty
Tématické fráze: kure merengo kuře marango kuře maringo kuře morengo recepty kure steak marengo kureci prsa marengo kure merengo recept kuřecí steak marengo kure merango pečené kuře marengo kuřemarengo kuře murengo marango kuře kuřecí marengo kuřecí plátek marengo mapengo dort marengo kure rajcatovy protlak kuře marongo
Suroviny: maso kuřecí, cibule, česnek, olivy, rajče, žampióny, víno bílé, máslo, bazalka čerstvá, majoránka, koření oregáno, pepř, bujón, protlak rajčatový, sůl
Kuře Marengo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4X
1 názor