Boršč II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 299 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,54 g |
Tuky | 48,12 g |
Vláknina | 15,32 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 946 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 77,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2021 19:56
19. 11. 2021 17:24
14. 11. 2012 15:42
17. 12. 2011 20:31
14. 10. 2011 15:05
21. 10. 2010 12:04
13. 10. 2010 15:25
28. 9. 2010 16:51
9. 6. 2010 18:01
9. 4. 2010 10:52
18. 2. 2010 14:37
27. 10. 2009 14:36
27. 10. 2009 13:25
22. 8. 2009 13:39
1. 7. 2009 10:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 14 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 20 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 4 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 6 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 7 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 7 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 8 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 9 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 10 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 10 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 10 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: boršt boršč polévka boršť bors ruský borš polévka borš recept ruský boršť recept borst boršt recept recept na borst borsc recept polevka bors rusky bors ruská polévka boršť borst polevka recept boršč recept borš pravý ruský boršč recept na borš bors polevka
Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, maso uzené, sůl, zelenina kořenová, řepa červená, sádlo, rajče, protlak rajčatový, mouka hladká, brambory, zelí bílé hlávkové, bobkový list, pepř mletý, smetana zakysaná, pažitka
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Eintopf