Zelenina na pánvi s marinovaným quornem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 290 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,31 g |
Tuky | 23,01 g |
Vláknina | 9,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 18,81 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Quorn je možné nahradit např. Šmakounem, ale určitě by šlo i tofu. Kdo má rád maso, určitě může místo kousků quorn použít kuřecí nebo krůtí maso. Do trouby se dávají jen quorn kousky - pokud se použije šmakoun, tofu nebo maso, muže se do marinády naložit rovnou.
Papriky jsem použila kapie – zelenou a žlutou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 6. 2014 16:44
5. 6. 2014 08:15
8. 9. 2010 08:35
7. 9. 2010 23:16
Quorn je vegetariánská alternativa masa (jinou je např. Šmakoun), oblíbená v Irsku a Velké Británii. Vyrábí se z houby Fusarium venenatum.
Luci, nemohla bys pro nás prosím nafotit i quorn? Tady v ČR jsem ho ještě neviděla.
7. 9. 2010 22:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 12 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 1 hodinou
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 2 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 4 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 5 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 5 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 6 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uchovat syrovou zeleninu v soli? Zeleninová směs vydrží až do další sezony a výborně dochutí naše polévky a další jídla
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Tématické fráze: fusarium venenatum recept na zeleninu v pánvičce quorn cesky omacky na panvi quorn pečená zelenina na pánvi pečená zelenina na pánvičce grilovana zelenina v panvi vok recepty zelenina vok vok zelenina quorn cr zelenina k masu panvi papriky s rýží na pánvičce tepla zelenina na panvi recept zelenina vok top recepty asij zelenina na pánvi bez masa fusarium na česneku quorn v cr marinované maso na pánvi
Suroviny: quorn, olej, paprika, cibule červená, pórek, šťáva pomerančová, omáčka sojová tmavá, omáčka chilli sladkokyselá, kmín mletý, česnek
Zelenina na pánvi s marinovaným quornem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M1wR
5 názorů