Zelenina na zimu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 410 kJ / 1 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,55 g |
Tuky | 10,28 g |
Vláknina | 152,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 201,53 g |
Sůl | 503,05 g |
Sacharidy | 283,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 3. 2013 14:39
Můžu se zeptat, jak dlouho to vydrží nezavařené? děkuju
20. 8. 2009 22:23
spagi, je tu podobný recept. Tohle a ještě jedna zelenina, fotky taky od Hanky a to mne spletloTo druhé je polévková směs.
20. 8. 2009 22:21
Jani, já tu ten tvůj komentář taky viděla jinak dřív jsem to dost dělala, teď už moc dlouho ne ...
20. 8. 2009 22:16
Jsem si jistá, že jsem tady před chvíli psala komentář. Kde je? No, Hani, je to nádhera. Dělávala jsem to taky, ale asi z většího množství a v soli. Je to určitě lepší v tom tuku, že?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 5 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 9 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 10 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 54 minutami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 1 hodinou
Rebarborový koláč s mákem
Helenakuk uvařil před 1 hodinou
Jablkový perník
evik_svistik uvařila před 3 hodinami
Zvěřinové Irish stew ( Irské dušené)
sofia_loren uvařila před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
sofia_loren uvařil před 3 hodinami
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
sofia_loren uvařila před 3 hodinami
Oříškový sen - sušenky
Duduska uvařila před 4 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MartinaR uvařila před 5 hodinami
Cibulové zelí
janatka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: nakládání zeleniny recepty zpracování rajčat na zimu zpracování mrkve na zimu zpracování zeleniny recepty na nakladani zeleniny nakládání zeleniny jak zpracovat mrkev na zimu jak sterilovat zeleninu spracování rajčat zpracováni pórku zamrazení pórku jak zpracovat zeleninu kedlubny na zimu nakládání kvetaku recepty na zimu polévková zelenina na zimu dušená zelenina na zimu mrkev na zimu jak zpracovat petržel spracování paprik
Suroviny: pórek, rajče, kapusta, mrkev, celer, petržel, kedlubna, květák, cibule, paprika čerstvá červená, nať celerová, nať petrželová, česnek, sůl
Zelenina na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkjN
4 názory