Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 055 kJ / 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,54 g |
Tuky | 15,32 g |
Vláknina | 5,04 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 8,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: starý rodinný recept.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 6. 2013 22:12
22. 10. 2010 17:03
22. 10. 2010 15:57
21. 10. 2010 07:32
20. 10. 2010 19:34
20. 10. 2010 17:52
20. 10. 2010 16:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 1 hodinou
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 14 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 2 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 3 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 6 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Další recepty
Tématické fráze: domácí játrové knedlíčky játrové knedlíčky játrové knedlíčky recept výborné játrové knedlíčky příprava játrových knedlíčků jak dlouho vařit játrové knedlíčky jak dlouho se vaří játrové knedlíčky hořké játrové knedlíčky doba vaření játrových knedlíčků pecenove knedlicky vaření játrových knedlíčků játrové knedlíčky hořké játrové knedličky pečené jatrový knedlicky vepřové játrové knedlíčky vývary recepty jatrove knedlicky do polievky jatrove knedlicky bez vajec recept na jatrove knedlicky do polievky jatrove knedlicky doba vareni
Suroviny: houska, vejce, játra kuřecí, cibule, petrželka, strouhanka, sůl, pepř mletý, olej, vývar
Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R1yz
7 názorů