Halušky, noky jako příloha
Klasické halušky jsou z bramborového těsta, tyto nočky z jemného moučného. Budou se hodit jako rychlá příloha k omáčkám nebo jen tak se škvarečky ze slaniny a zelím. Stejně tak mohou suplovat těstoviny nebo knedlíky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 994 kJ / 1 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,78 g |
Tuky | 14,81 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 268 mg |
Sodík | 3,37 g |
Sůl | 8,36 g |
Sacharidy | 373,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto množství je na 4 až 5 porcí.
Tento s fotopostupem a moje další recepty najdete na:
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2023 15:48
14. 12. 2019 11:22
15. 7. 2018 20:16
10. 3. 2018 13:13
2. 1. 2018 09:59
21. 11. 2017 18:34
27. 8. 2016 21:34
27. 8. 2016 10:32
26. 8. 2016 07:57
4. 12. 2015 10:08
3. 12. 2015 22:49
No, a nemáte na mysli těsto s bramborami?
3. 12. 2015 21:24
3. 12. 2015 16:48
3. 12. 2015 16:25
spagetka:
19. 11. 2015 14:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 5 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 9 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 1 hodinou
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 1 hodinou
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 2 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 5 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 5 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 5 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 6 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na nejlepší slovenské halušky? Zapomeňte na vejce a brambory raději nestrouhejte!
Noky a nočky: Zkuste je připravit jako zavářku do polévky, na sladko nebo jako přílohu k dušenému masu
Halušky lze tvarovat několika způsoby podle možností a zkušeností. Nabízíme video se třemi možnostmi tvarování
Další recepty
Tématické fráze: halusky recept halusky noky příloha špercle halusky s brinzou noky nočky jako příloha recept prilohove halusky přílohové noky noky recept recept na halušky halusky noky halusky s makem recept na přílohové noky recept spercle recept na prilohove halusky recept halušky hotovky recepty špecle recept haluskovac sitko na halušky
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, mléko, voda, sůl, máslo
Halušky, noky jako příloha
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LoW
32 názorů