Domácí vývar z vepřových kostí se zeleninou a vaječnými nočky
Vydatné a chutné polévky jsou celoroční záležitost. Tento vývar z vepřových kostí je plný kořenové zeleniny a ozvláštněn domácími vaječnými nočky, které jsou jednoduché na přípravu. Vyzkoušejte i vy.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 181 kJ / 2 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 328,36 g |
Tuky | 113,61 g |
Vláknina | 38,74 g |
Cholesterol | 889 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 67,09 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 6. 2023 07:17
5. 6. 2017 20:57
23. 4. 2016 15:50
jinak super!
18. 2. 2016 16:54
11. 5. 2014 15:27
22. 2. 2014 19:40
3. 1. 2014 15:55
26. 11. 2012 14:01
12. 7. 2012 18:44
3. 4. 2012 12:36
14. 6. 2011 13:02
26. 11. 2010 19:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Kefírový koláč
jubull uvařil před 49 minutami
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 10 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 12 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 13 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 13 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 13 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 13 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Není nad domácí zabijačku. Jaké dobroty z vepřového masa a vnitřností si můžete připravit v bytových podmínkách?
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Vývar z masa a kostí je základem polévek i omáček. Jak uvařit ten nejlepší vývar
Další recepty
Tématické fráze: vývar z vepřového masa vepřový vývar-recept polévka z vepřových kostí vývar recept vývar z vepřového kalný vývar polevka z veproveho vyvaru vepřoví vívar vepřový vývar polévka vepřové kosti polevka z vepřovych žeber veprovy vivar zeleninovy vyvar s haluskami kančí vývar vyvar z zeber veprovyvyvar vepřová žebra vývar domácí nočky co z veproveho vyvaru veprevy vyvar
Suroviny: kosti vepřové, mrkev, pórek, petržel, celer, cibule, česnek, bobkový list, brambory, koření nové koření, pepř celý, sůl, vejce, mouka polohrubá, sůl
Domácí vývar z vepřových kostí se zeleninou a vaječnými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6089
12 názorů