Francouzský chléb
Suroviny
Porce: podle velikosti jedlíků
Nutriční hodnoty
Energie | 6 525 kJ / 1 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,11 g |
Tuky | 20,30 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 292,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jak jsem si všiml, většina jiných pekáren dávkuje suroviny v opačném pořadí. Celkový výsledek záleží na kvalitě a jakosti použité mouky. V tomto případě Biomouka pšeničná hladká, Biomlýn, s.r.o., provoz Březník 254, 675 74 okr. Třebíč. Už jsem měl výsledky mnohem lepší.http://miric.unas.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 9. 2015 14:48
3. 2. 2012 11:59
3. 2. 2012 11:37
3. 2. 2012 10:36
19. 5. 2011 22:02
19. 5. 2011 20:40
25. 3. 2011 22:42
20. 2. 2011 22:37
20. 2. 2011 14:05
20. 2. 2011 13:44
20. 2. 2011 13:40
20. 2. 2011 13:19
20. 2. 2011 11:37
20. 2. 2011 11:26
20. 2. 2011 11:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 55 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 14 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: francouzský chléb z domácí pekárny francouzký chléb francouský chléb francouzsky chleba z domaci pekarny francouzký chleba francouzský chléb domácí pekárna francouzsky chleb v domaci pekarne francouzský chléb z pekárny domácí francouzský chléb biomlýn březník domácí pekárna francouzský chléb recept na domácí francouzský chléb francousky chleba francouzký chléb recept francouzsky chleb pekarna chleba z domácí pekárny recepty francouzský chleba z pekárny recept na francouzký chléb aktivace drozdi francouzskychlebrecept
Suroviny: droždí instantní, mouka pšeničná, máslo, sůl, voda
Francouzský chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNW0
15 názorů