Podmáslový chléb
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 077 kJ / 1 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,50 g |
Tuky | 10,67 g |
Vláknina | 22,81 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 333,93 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2008 12:03
Já používám droždí s modrým ptákem a do tohoto chlebu dávám celé balení. Nicméně záleží, jaký typ pekárny máš, takže doporučuju zkusit dát méně, Fermipan neznám, takže moc neporadím
23. 7. 2008 20:29
peldo, tady opravdu přijde sáček droždí? Zdá se mi to moc Používám Fermipan a sáček má 11 g.Dala bych tak půlku, tak nevím
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 36 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: podmáslový chléb podmáslový chléb z domácí pekárny domaci podmáslový chléb domácí podmáslový chleba podmáslový chleba podmáslový chléb recept recept na podmáslový chléb podmáslový chléb recept podmáslový knedlík podmaslovy chleba z domácí pekárny domácí chleba s podmáslím chléb s podmáslím domácí chléb s podmáslím recept na podmáslový chleba chleba s podmáslím podmaslove knedliky fermipan podmáslovy chleb recepty podmaslovi chleba chleb podmaslovy
Suroviny: voda, podmáslí, cukr, sůl, kmín celý, mouka hladká, mouka žitná chlebová, droždí
Podmáslový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4lJ
2 názory