Nádivka s kuřecím masem
Dozlatova upečená nádivka, krásně křupavá na povrchu, patří mezi oblíbené jarní a velikonoční pokrmy. Nádivku, plnou uzeného a kuřecího masa, můžete podávat samotnou, nebo jako přílohu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 7 769 kJ / 1 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,87 g |
Tuky | 44,94 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 6,24 g |
Sacharidy | 182,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na Velikonoce nádivku dávám do vymazané formy na bábovku a pak jí upečenou vyklopím a krásně drží tvar a jenom se nakrájí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2015 23:01
20. 2. 2014 15:29
10. 4. 2011 23:14
10. 4. 2011 15:22
25. 3. 2011 19:43
25. 3. 2011 11:00
25. 3. 2011 10:33
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 14 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 16 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 3 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 3 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 3 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 4 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 4 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 4 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 4 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 4 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 6 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Další recepty
Tématické fráze: nádivka ke kuřeti nádivka na plech nádivka do kuřete kureci nadivka nádivka nadivka s kuretem nadivka na plechu nádivka z kuřecího masa recept nádivka ke kuřeti recept na nádivku ke kuřeti rohlíková nádivka na plech nádivka s kuřecího masa nadivka s kurecim recepty nádívka ke kuřeti nádivka ke kuřeti recept nadivka na plech z rohlíku nádivka recept nádivka do kuřecího masa nádivka z rohlíku nadychana nadivka
Suroviny: maso kuřecí, olej, rohlík, mléko, květ muškátový, sůl, vejce, pažitka, tuk
Nádivka s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nkQ
7 názorů