Pařížské kostky černobílé
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 733 kJ / 3 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,47 g |
Tuky | 154,49 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 749 mg |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 342,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud si chceme práci zjednodušit, můžeme svařit den předem obě smetany jen se 2 tyčinkami Ledových kaštanů, natřít na řezy a povrch posypat strouhanou Margotkou.
A pokud úplně pospícháte, kupte jednu šlehačku bílou a jednu pařížskou, ale podle původního receptu je náplně daleko víc.
Při nanášení dvou barev si dejte pozor, aby vám vystačil krém na celou plochu! Mám vyzkoušeno, že když použiji kupovanou Pařížskou šlehačku a jako bílou použiji Ramu Cremefine, tak mi té bílé Ramy skoro čtvrtina zbyde a té tmavé je jen tak tak.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2015 06:19
10. 9. 2012 18:42
8. 2. 2012 09:53
3. 2. 2012 22:09
3. 2. 2012 22:08
9. 11. 2010 21:58
8. 7. 2010 05:36
9. 1. 2010 14:50
1. 6. 2009 11:17
28. 2. 2009 12:11
13. 2. 2009 19:07
13. 1. 2009 13:53
20. 7. 2008 08:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 9 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 10 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 12 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 12 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 12 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
Pařížskou šlehačku si můžete jednoduše připravit. Postup ukážeme ve videonávodu
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: pařížská šlehačka pařížská šlehačka recept pařížská šlehačka z ledových kaštanů nejlepší pařížská šlehačka recept pařížská buchta buchta s pařížskou šlehačkou pařížská šlehačka z kaštanů pařížský krém z ledových kaštanů krém z ledových kaštanů řezy z ledových kaštanů pařížské řezy recept na pařížskou šlehačku recepty z pařížské šlehačky řezy s pařížskou šlehačkou moučník s pařížskou šlehačkou buchta z pařížské šlehačky buchta s pařížským krémem moučník z pařížské šlehačky jak se dělá pařížská šlehačka cernobila buchta
Suroviny: tuk hera, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, vejce, smetana ke šlehání, čokoláda bílá, čokoláda tmavá, šlehačka, marmeláda pikantní
Pařížské kostky černobílé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n55W
13 názorů