Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,74 g |
Tuky | 6,90 g |
Vláknina | 28,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,33 g |
Sacharidy | 41,99 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 10. 2011 12:33
16. 10. 2011 12:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 37 minutami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 1 hodinou
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 1 hodinou
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 1 hodinou
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 2 hodinami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 3 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřove maso na kořenové zelenině vepřové na zelených fazolkách dušené vepřové plátky vepřová plec na kořenové zelenině vepřové plátky na zelenině vepřové plátky dušené veprove dusene na zelenine vepřové plátky na zelí vepřové maso dušené na zelenině vepřové na zelenině vepřové na fazolkách vepřové maso na fazolkách dušená kořenová zelenina vepřové plátky dušené plátky vepřové zelené fazolky a vepřové maso vepřové zelené fazolky dušené vepřové na zelenině vepřové plátky na na zelí veprove kostky na korenove zelenine
Suroviny: plátek vepřový, cibule, mrkev, petržel, celer, zelí hlávkové, fazolky zelené, kečup sladký, hořčice, sůl, pepř, olej, mouka hladká, voda
Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WD1
17 názorů