Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše
Suroviny
Porce: jedna zapékací miska nebo plný pekáček/remoska/
Nutriční hodnoty
Energie | 9 035 kJ / 2 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,96 g |
Tuky | 112,11 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 2,67 g |
Sůl | 6,44 g |
Sacharidy | 129,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to trochu zase jiná změna od klasicky připravené ryby, je to velmi křehoučké jídlo, takže ucelenější fotka moc nejde udělat, až druhý den, ale to nic nemění na výborné chuti všech uvedených ingrediencí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2011 17:19
Dobrý den,
po přečtení této diskuze jsem se nerad pustil do pátrání po receptu "Rybí páj" a musím konstatovat, že jsem jej na několika místech nalezl. V Austrálii, Novém Zélandu a Spojeném království se páj dělá i s hovězím masem. Takže tento recept prohlašuji za existující a rád bych ukončil tuto diskuzi. Pokud tedy nemáte dotazy ohledně přípravy pokrmu, nepište sem prosím. Děkuji za pochopení. xjurny (správce)
PS a ještě jsem změnil hlavní fotku receptu, aby tam nebyl obrázek kuchařky, ale recept samotný.
po přečtení této diskuze jsem se nerad pustil do pátrání po receptu "Rybí páj" a musím konstatovat, že jsem jej na několika místech nalezl. V Austrálii, Novém Zélandu a Spojeném království se páj dělá i s hovězím masem. Takže tento recept prohlašuji za existující a rád bych ukončil tuto diskuzi. Pokud tedy nemáte dotazy ohledně přípravy pokrmu, nepište sem prosím. Děkuji za pochopení. xjurny (správce)
PS a ještě jsem změnil hlavní fotku receptu, aby tam nebyl obrázek kuchařky, ale recept samotný.
3. 11. 2011 09:46
Ivčo, posílám ti i já ještě jeden důkaz pro ty nevěřící, viz. foto
2. 11. 2011 19:37
Pajaska: Děkuji, jste hodní, moc a moc Vám zdravím, zlatíčka, jste, říká se, že v nouzi poznáš přátele a to jste a diky v
2. 11. 2011 19:36
Jaaja: jejda, moc jste mi udělali radost, ani nevíte, srdícko se mi tak i uzdravuje díky Vám
2. 11. 2011 19:24
2. 11. 2011 18:56
Dávám bod za páj a nejraději bych dala další bod Ivce za tu její trpělivost
2. 11. 2011 18:53
rene.: zkus, pak to sem dej,chutově to je lahůdka,vůně,kam se hrabe kaše + ryba, moc dobré
2. 11. 2011 18:41
Bibinka:děkuji Janinko, zlatíčko, včera se mazalo, bohužel i hezké a je to zde zpět, tak děkuji za bodíka, hodná páj to je, je z "Kucharky nasi vesnice", je tam i obrázek, páj zde má i jiná kolegyňka a jen se diví, že a proč?díky pa, vzkazík jsem dala Kniha je mooc stařičká, má i barvičky omáček, když jsem se učila vařit v r.1972
2. 11. 2011 18:38
rene.:
2. 11. 2011 18:28
Mně je jedno jak se jídlo jmenuje, mě zajímá jak chutná, páj nepáj, zkusím a uvidím
2. 11. 2011 18:20
BILKOVAI: ty jsi zlatíčko,nezklameš mne nikdy a podržíš, toho si moc vážím
2. 11. 2011 18:14
Bibinka: díky, hodná, však tu máme prima kolegynku, :Lidunku, zveřejnila svůj Páj daný sem a byl v klídku, bodován??Jukni je hodná, že ho sem dala, taky mne mrzi, že se vymazalo něco kladného, aneb at se to tedy vymaže už radši vše a celé, ja to dám pak jindy, docela by to bylo klidové, jen žasnu, že tady Lidunka problém s otazníky neměla, nebo slovem jiným, a já ano, proč?Ale snad to nebylo vše vůbec ani nutné.´bolí to,at delam, co delam zatim ano,ale čas to zahojí
2. 11. 2011 18:11
Žasnu, směju se a zároveň je mi smutno. To dokážou jenom ženský Recept se mi líbí, jsou v něm dobroty, které mám ráda, ukládám a Ivi máš ode mně bodík. Myslím si, že zasloužený
2. 11. 2011 18:10
Lucka:?Kuchařka naší vesnice z r.1972 nebo 1974, list tam je v obrázcích ted,
2. 11. 2011 18:07
senky:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 8 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 22 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 51 minutami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 55 minutami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 2 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 3 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 3 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: rybí páj teť vaří šéf teť vaří šéf recepty masový páj jehněčí páj ryba zapečená v bramborové kaši recept bramborový páj s masem zapečená ryba v bramborové kaši rybí filé zapečené v bramborové kaši koláč z bramborové kaše bramborovy paj rybí pie aljašská treska recept kolac s rybou a kasi páj rybi slaný koláč bramborová kaše bramborová kaše podle šéfkuchaře teť vaří šéf jablkovy kolac masový páj koláč recept rybí páj recept
Suroviny: brambory, pórek, sýr uzený, žampióny, rajče, máslo, mléko, treska aljašská, slanina anglická, olej olivový, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, citron, libeček
Rybí páj pod peřinou z bramborové kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5LL
62 názorů