Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

28. 11. 2011 21:35

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 778 kJ / 903 kcal
Bílkoviny108,09 g
Tuky25,54 g
Vláknina4,82 g
Cholesterol 226 mg
Sodík 277 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy19,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace: Zlaté recepty

Já osobně jsem přišla na chuť ovíněným omáčkám a když se přidá ještě nějaká bylinka, podaří se lehce pikantní omáčka.

Když jsem doma servírovala oběd a pronesla: nese se Vepř.pečeně s omáčkou Robert, mojí milí vznesli námitky, kdy už bude zase nějaká klasika:-(

Klasika, neklasika, při obědě najednou zapomněli na vepř-knedl-zel, řízek nebo guláš :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana

29. 11. 2011 08:33

1/2 kila masa nevypadá zdaleka tak jako na přiloženém fotu...z 1/2 kila by byly po upečení sotva 4 slabši plátky...:-(

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 11. 2011 23:45

Už jen při pohledu na krásnou dokumentaci bych tuhle parádu neodmítla;-):-*Název omáčky Robert,že by podle druhu vína:-?:-8
Recept se mi moc líbí:-p+7:yes:

vseumel

28. 11. 2011 22:42

Dala bych si.:-p:yes:

jahoda jahoda

28. 11. 2011 22:37

BILKOVAI: Ivetko, nevadilo, já s ním také šetřím;-), víc tam vyniká ten hřebíček+bobk.list(dáš podle svého, množství tam nebylo uvedeno, tak jsem to tak nějak riskla). Šmrnc tomu dává to vínko a trocha hořčice. Přidala jsem proti receptu 2 lžíce smetany, ale nebylo to ani znát...
Já mám trochu problém dělat úplně přesně podle receptu, když se mi zdá, že se víno moc vyvařilo, tak nakonec ještě zakápnu.;-)

Kriss Kriss

28. 11. 2011 22:33

Máš to moc hezky nazdobené. Takto kdyby mi někdo servíroval jídla, tak slintám blahem.:-) Recept je moc zajímavý, když bude příležitost, ráda vyzkouším.:-K +bod:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

28. 11. 2011 22:30

To je nádhera. Vadilo by, kdyby tam nebyl ten tymián? Manžel ho totiž nerad, ale láká mně to vyzkoušet:-p

Patricie

28. 11. 2011 22:19

:-K:-K:-OTo je krása:yes::yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová pečeně s omáčkou veprova pecene omacka vepřová pečeně co uvařit k nedělnímu obědu omacka z veprove pecene vepřová pečeně vcelku recepty z veprove pecene co k nedělnímu obědu veprova pecene recept omáčky k vepřové pečeni vepřová pecene vcelku recept omáčka k vepřové pečeni omáčky z vepřové pečeně veprova pečeně recepty guláš z vepřové pečeně vepřová pečeně v omáčce vepřova pečene omačky vepřová pečeně plátky s omáčkou veprova pecene omacka recept vepřová pečeně jak udělat dobrou šťávu

Suroviny: kýta vepřová, cibule, sůl, vývar masový, víno bílé, tymián, koření hřebíček, bobkový list, pepř mletý, máslo, mouka hladká, hořčice

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1BNo