Housky nebo bagetky s pórkem
Suroviny
Porce: 12 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 10 534 kJ / 2 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,84 g |
Tuky | 69,65 g |
Vláknina | 17,85 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 383,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V naší rodině máme v oblibě pórek, tak jsem ho zkusila přidat do pečiva. Osmahla jsem ho na oleji jen velmi krátce, olej jsem neměla moc rozpálený. Příště zkusím přidat do těsta pórek čerstvý a posoudíme chuť.
Do těsta jsem dala 2 zarovnané lžičky soli a na povrchu jsem se snažila už moc nesolit. Kdo chce víc, tak doporučím ubrat sůl v těstě.
Žemliček je 12 kusů, ale jsou menší než v obchodě. Chutnají jen tak s máslem, nebo se sýrem a taky s jemnou vajíčkovou pomazánkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 6 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 57 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 16 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Další recepty
Tématické fráze: sádlové bagetky osmažené bagetky recept housky bagetky recept
Suroviny: mouka hladká, sůl, pepř mletý, droždí čerstvé, cukr, mléko, olej olivový, pórek, vejce, sůl hrubozrnná
Housky nebo bagetky s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XNV
16 názorů