Provensálské roštěnky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,31 g |
Tuky | 28,76 g |
Vláknina | 20,05 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 9,09 g |
Sacharidy | 59,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu Velká škola vaření - úspěch vždy zaručen
Podávala jsem se Sicilskými brambory http://www.toprecepty.cz/recept/26517-sicilske-bra...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 4. 2012 18:53
chocolate:
4. 4. 2012 18:46
Kvalitní hovězí, které je vyzrálé, je prostě tmavé.To není "chyba", ale naopak přednost.Ty tmavé okraje jsou jen ukázkou, že kvalitní maso "karamelizuje", dělá to běžně jakýkoliv hovězí steak.
Andreo.
Andreo.
4. 4. 2012 18:37
Mně se recept líbí a maso mi nepřipadá tmavé ani vysušené, vždyť je to hovězí
4. 4. 2012 18:32
Nějaké tmavé masíčko, ale asi ty olivy to dělají,česnek bych se bála,že se chytí a zhořkne,taky bych volila sušený,jak píše Eliza
4. 4. 2012 18:26
k.k.: Jana asi myslela, že to maso vypadá vysušeně.. Také mi tak připadá. Když budeme hovězí s rozmačkaným česnekem opékat zprudka, česnek se připálí a zhořkne docela určitě, zvlášť na železné pánvi. Možná bych to řešila sušeným česnekem anebo ho přidala o něco později.
4. 4. 2012 18:18
Suché Když je tam omáčka
4. 4. 2012 18:02
Připadá mi to trochu suché, aspoň od pohledu. Vlastně jsem na první pohled myslela, že jsou to játra.
4. 4. 2012 17:39
Skvěle vypadající dobrůtka.
4. 4. 2012 16:39
4. 4. 2012 16:17
Tak to by mi chutnalo+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 4 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 26 minutami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 48 minutami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 2 hodinami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 2 hodinami
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 4 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 14 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: minutková roštěná roštěnky v alobalu roštěnky na ančoviček recepty hovězí maso roštěná recepty roštěnky na ančovičkách hovězí né růžové ale tmavé minutková roštěnka hovězí vyzrálá roštěná recept roštěnky roštěnky recept roštěná recepty hovězí roštěná minute roštěnec recepty vyzrálá hovězí roštěná recept uprava rosčenky roštěnky naplocho ůprava hovězí roštěnky roštěná na česneku hovězí roštěnec recept provensalske recepty
Suroviny: roštěná hovězí, česnek, olivy černé bez pecky, ančovičky v oleji, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, bujón, víno bílé suché, máslo, sůl, pepř, olej
Provensálské roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnEp
25 názorů