Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ančovičky v oleji - suroviny a ingredience

Ančovičky v oleji

Nutriční hodnoty

Energie1 222 kJ / 292 kcal
Bílkoviny28,00 g
– z toho živočišné bílkoviny28,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky20,00 g
– nasycené6,00 g
– nenasycené12,00 g
–– mononenasycené8,00 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 31,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 3,60 g
Sůl9,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Caesar salát wrap Videorecept

Caesar salát wrap

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Salát Caesar je známý a velmi oblíbený. My jsme jej použili jako komponent do osvěžujícího wrapu, který můžete připravit na večeři nebo třeba na letní piknik. Tortillu…

toprecepty.cz

25 min

Majonéza - Caesar

Majonéza - Caesar

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Recept na celosvětově známý salát Caesar v původní verzi byl velmi prostý - jen římský salát s krutony a výraznou zálivkou. A právě zálivku si každý připravuje dle své…

Špagety à la puttanesca Videorecept

Špagety à la puttanesca

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V pánvi rozehřejeme asi 4 lžíce oleje, zpěníme na něm nožem rozmáčknutý a posléze nasekaný česnek.Přidáme pokrájené ančovičky, necháme rozpustit, pak nakrájené olivy,…

Pekařský vepřový závitek

Pekařský vepřový závitek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrájíme na plátky a dobře naklepeme, po okrajích nařízneme. Lehce osolíme a opepříme. Do sekacího mixéru dáme kousky toustového chleba, slaniny, změklé máslo,…

Gremolata (též gremolada)

Gremolata (též gremolada)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Co nejjemněji nasekáme petrželové lístky a česnek, přidáme jemně nastrouhanou kůru z půlky citronu a připadně rozetřenou ančovičku. Vše spolu promícháme. Můžeme nasekat…

Liptovská pomazánka

Liptovská pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Základem této pomazánky jsou netradiční suroviny. Výrazná chuť ančoviček a kapar se snoubí s jemnou chutí tvarohu. Hodí se jak na sváteční jednohubky, tak i na všední…

maris

15 min

Zálivky na salát

Zálivky na salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

1.Všechny přísady dáme do zavařovací sklenice,pevně uzavřeme a protřeseme. 2.Všechny přísady dáme do mixéru a rozšleháme. Hotovou zálivku nalijeme do zavařovací…

Focaccia klasická

Focaccia klasická

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

S těstem vám může pomoci pekárna nebo udělejte klasicky: Prosátou mouku promícháme se solí, uděláme důlek, nadrobíme droždí, zalijeme vlažnou vodou a necháme droždí…

Focaccia klasická

Focaccia klasická

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

S těstem vám může pomoci pekárna nebo udělejte klasicky: Prosátou mouku promícháme se solí, uděláme důlek, nadrobíme droždí, zalijeme vlažnou vodou a necháme droždí…

Kuře z jednoho plechu

Kuře z jednoho plechu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Brambory vydrhněte kartáčkem a rozpůlte je. Slaninu nakrájejte na kostičky. Cibuli a česnek oloupejte, cibuli nakrájejte na měsíčky, česnek nadrobno, cukety na…

Jurgen.k

100 min

Rajčatový salát s ančovičkami

Rajčatový salát s ančovičkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejdříve prošleháme olej, ocet, sůl, cukr, pepř, česnek a chilli do hladké emulze. Rajčata a okurku nakrájíme na půlkolečka nebo osminky, cibuli na proužky.Do marinády…

Španělské tapas

Španělské tapas

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Postup TAPENADE: Všechny ingredience mimo soli a pepře dáme do misky a tyčovým mixerem rozmixujeme. Pak dochutíme pepřem a solí. Podáváme s bilým pečivem. Tapenade je…

Španělské tapas

Španělské tapas

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Postup TAPENADE: Všechny ingredience mimo soli a pepře dáme do misky a tyčovým mixerem rozmixujeme. Pak dochutíme pepřem a solí. Podáváme s bilým pečivem. Tapenade je…

Domácí vlašský salát I

Domácí vlašský salát I

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Oloupeme je a nakrájíme na nudličky.Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Mrkev očistíme a nakrájíme na nudličky.V malém…

1 2 3 4

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více