Opilé řízky s medvědím česnekem
Další z variací na oblíbené řízky je pro milovníky pikantních chutí kombinace vepřového masa a medvědího česneku. Maso marinujeme v červeném víně s ďábelským kořením a česnekem. Před smažením obalujeme v ochuceném těstíčku.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 038 kJ / 1 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,22 g |
Tuky | 110,50 g |
Vláknina | 1,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,42 g |
Sacharidy | 8,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2012 22:23
10. 4. 2012 22:33
10. 4. 2012 14:52
10. 4. 2012 14:50
10. 4. 2012 08:54
9. 4. 2012 21:00
9. 4. 2012 20:43
9. 4. 2012 19:55
9. 4. 2012 19:13
9. 4. 2012 15:51
9. 4. 2012 15:36
9. 4. 2012 15:03
9. 4. 2012 14:48
vypadá to dooodst dobře
9. 4. 2012 14:30
9. 4. 2012 14:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 7 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 19 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 2 minutami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 6 minutami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 1 hodinou
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 2 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 3 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 4 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 6 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 6 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Místo obligátních chlebíčků a klasických jednohubek můžete připravit originální chuťovky. Překvapíte jimi i potěšíte
Jak dlouho marinovat maso? Správný čas v marinádě zajistí masu šťavnatost i křehkost
Další recepty
Tématické fráze: medvědí řízek opily rizek maso s medvědím česnekem recept s medvědím česnekem krkovička s medvědím česnekem na maso z medvědího česneku řízky s medvědího česneku medvědí česnek recepty maso naložené s medvědím česnekem naložené maso v medvědím česneku maso naložené v medvědím česnek maso s medvedim cesnekem recepty naložená krkovice v medvědím česneku rizky veprove palce s medvedim česnekem nakládané maso v medvědím česneku krkovice s medvědím česnekem rizky s cesnekem nalozene maso s medvědím česnekem kotlet s medvedim cesnekem
Suroviny: kýta vepřová, vejce, víno červené, česnek mědvědí, koření ďábelské, olej olivový, cibulka jarní, mouka hladká, sůl, pepř mletý, strouhanka, tuk na smažení
Opilé řízky s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDAM
15 názorů