Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 169 kJ / 1 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,17 g |
Tuky | 54,79 g |
Vláknina | 25,38 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 71,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: František Moravčinský, Ona Dnes- čtenářské recepty.. upraveno.
Tímto zdravím do Plzně a děkuji za vynikající oběd. byla to má "zvěřinová" premiéra a kupodivu zdařilá :-)
P.S. připravovala jsem v pomalém hrnci.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 7. 2012 20:32
24. 4. 2012 10:37
22. 4. 2012 18:38
22. 4. 2012 13:07
22. 4. 2012 12:31
Krása
21. 4. 2012 22:38
21. 4. 2012 22:27
21. 4. 2012 22:24
21. 4. 2012 22:20
21. 4. 2012 22:15
21. 4. 2012 22:14
21. 4. 2012 19:48
21. 4. 2012 19:39
21. 4. 2012 19:21
21. 4. 2012 17:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 13 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 21 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 8 minutami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 23 minutami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 37 minutami
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 50 minutami
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 1 hodinou
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 2 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 2 hodinami
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 4 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Kapie pozvednou chuť mnoha oblíbených pokrmů. Ať už vaříme guláš nebo čínu, kapie v nich má své důležité místo
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Další recepty
Tématické fráze: divocak na cervenem vine kanci medailonky na vine kanci kyta na vine kančí kotleta na víně kanec na víně recept kančí kýta na víně kančí plec na víně kanci guláš na červeném vine recepty kančí kýta na víně kanec na cervenem vine kančí guláš na víně kanec na jablkách divočák na brusinkách divočák na jablkách kančí kýta s jablky kančí s rýží guláš z divočáka na červeném víně jablka na víně maso na jablkách kanči kančí recepty
Suroviny: kýta kančí, olej, cibule, jablko, žampióny, tymián, koření hřebíček, mouka hladká, brusinky, citron, pepř mletý, bobkový list, jalovec, koření divočina, víno červené suché, sůl
Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/532X
28 názorů