Kančí na černém rybízu a brusinkách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 112 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,09 g |
Tuky | 18,08 g |
Vláknina | 16,51 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 35,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kontrast kyselých brusinek a sladkých marmelád dodá masu zvláštní pikantní rozměr. Mít doma ještě na mrazáku čerstvý rybíz, zkusila bych raději z něj, ale všechen skončil v buchtách... marmeláda z něj má ale typickou příchuť, ne každý černý rybíz rád.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2014 11:56
18. 11. 2014 21:29
18. 11. 2014 20:57
18. 11. 2014 20:50
18. 11. 2014 20:37
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 12 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 21 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 19 sekundami
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 11 minutami
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 51 minutami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 1 hodinou
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 1 hodinou
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 3 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 12 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 12 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 13 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Kandované ovoce má ve svátečním pečivu významnou roli. V jakých pochoutkách nesmí chybět?
Další recepty
Tématické fráze: divočák na brusinkách kančí s rybízem divočák s rybíz.marmeládou recept na brusinkách kančí kližka sladke brusinky recepty online recepty kančí maso s na rybízu recepty kančí maso s na rybízu kančí na brusinkách kančí plec na brusinkách kančí maso s černým rybízem kančí maso recepty online pikantni rybiz k masu černý rybíz k masu recept brusinky z černého rybízu marmeláda z rybízu k masu syrové brusinky vepřové na černém ribízu maso na rybízu
Suroviny: maso kančí, cibule, brusinky, rybíz černý, brusinky, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, cukr, sůl, olej
Kančí na černém rybízu a brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVj6
5 názorů