"Italské" řízky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 064 kJ / 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,75 g |
Tuky | 65,35 g |
Vláknina | 4,44 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 15,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace: Nejlepší recepty od Dony
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 20 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 23 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 12 minutami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 21 minutami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 52 minutami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 1 hodinou
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 2 hodinami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 3 hodinami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 4 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 4 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: italský řízek italske recepty italské řízky nejlepší řízky nejlepší italské recepty řízky recept nejlepší řízek recept na řízky italský vepřový řízek recepty na řízky italské řízečky rizky italský řízek recept nejlepší vepřové řízky italská strouhanka jak udělat nejlepší řízky? recept na italsky rizek italský smažený řízek nejlepší vepřový řízek řízek nejlepší recept
Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř, česnek, protlak rajčatový, olej, vejce, mouka hladká, strouhanka, petrželka
"Italské" řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNQA
16 názorů