Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 15 539 kJ / 3 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 383,38 g |
Tuky | 176,84 g |
Vláknina | 29,78 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 7,77 g |
Sůl | 17,85 g |
Sacharidy | 135,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Sancocho je dominikánské národní jídlo. Tato polévková mísa se obvykle připravuje k zvláštním příležitostem. Její příprava je zdlouhavá a jídlo obsahuje mnoho přísad. Během dušení se Dominikánci baví s přáteli, pijí karibský rum a pivo Presidente.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2012 20:22
23. 5. 2012 07:28
To vypadá velice lákavě
22. 5. 2012 19:35
No ty brďo, takovýho masíčka, to by se bříško pomělo
22. 5. 2012 19:31
vseumel:
NO SAMOZŘEJMĚ, ŘEZAT, ŘEZAT A ŘEZAT. JAKO PŘI VÝCHOVĚ.
NO SAMOZŘEJMĚ, ŘEZAT, ŘEZAT A ŘEZAT. JAKO PŘI VÝCHOVĚ.
22. 5. 2012 19:29
To určitě bude dobré a to maso asi nakrájet, ne? I tak bych musela použít asi kovovou dětskou vaničku co byla u prarodičů.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 43 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 47 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Sázená vejce z toustovače: Připravte si je s krásně tekutým žloutkem
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Další recepty
Tématické fráze: jak rezat maso polevka sancocho sankocho san cocho jak řezat hovězí maso sansocho jak řezat maso po karibské maso jehněčí san cocho jidlo pokrm sancocho sancocho polévka recept dušená salsa vepřovo-jehněčí klobásy kilo jehněčího jak řezt hovězí maso dominikanska kuchyme sancocho,recept kuřecí maso 7 bylin
Suroviny: maso jehněčí, klobása, bůček, maso hovězí, kuře, žebra, šunka, citron, česnek, olej, pepř zelený, cibule, celer řapíkatý, brambory, kapary, kukuřice sterilovaná, koření oregáno, tymián, koriandr, ocet, tabasco
Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x86r
5 názorů