Vietnamské letní závitky
Recept ještě nebyl hodnocenVietnamská kuchyně je skvělá díky vyváženosti chutí, použití čerstvých surovin a spousty čerstvých bylinek. Vyzkoušejte letní závitky z rýžového papíru plné lehké, svěží…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 874 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 15,00 g |
–– mononenasycené | 12,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vietnamská kuchyně je skvělá díky vyváženosti chutí, použití čerstvých surovin a spousty čerstvých bylinek. Vyzkoušejte letní závitky z rýžového papíru plné lehké, svěží…
Máte chuť na thajské jídlo? Uvařte tuto kari polévku s krevetami a rýží. Polévka z kokosového mléka je plná chutí, které jí dodá zázvor, červená kari pasta a limetková…
Ostré chilli con carne je výborný a velmi sytý pokrm. Jeho příprava zabere poměrně dost času, ale pokud si pomůžeme použitím hotových, konzervovaných fazolí, máme na…
Předem všechno potřebné nakrájíme. Játra na kousky, cibuli najemno, papriku a celer na proužky a česnek posekáme. Na oleji zesklovatíme cibuli, přidáme játra, osolíme (…
Nejvíc času strávíte nakrájením masa a zeleniny. Maso na nudličky cca 1cm silné, zeleninu na co nejtenčí a žampiony třeba na plátky.Maso osolíme, poprášíme škrobem a…
Kuřecí prsa můžeme použít předem marinovaná, ale není to nutné. Maso nakrájíme na velikost soust, lehce osolíme, opepříme a v předehřáté pánvi na oleji opečeme ze…
Tato aromatická a barevná směs zeleniny a vajec, smíchaná s lahodnou rýží a dochucená asijskými kořeněnými omáčkami, vám přinese autentický zážitek z asijské kuchyně…
Vietnamská kuchyně je pestrá, používá spousty druhů zeleniny, kvalitní maso a v neposlední řadě je i lákavá pro oko. Vietnamský salát Bún bò Nam Bộ je náročnější na…
Mexická kuchyně je u nás velmi trendy. Enchiladas jsou zavinuté tortilly s náplní a omáčkou. Jejich příprava je snadná a jídlo je plné skvělých chutí. Přesvědčte se sami…
Nejprve si připravíme marinádu, v pekáčku smícháme sójovou omáčku s medem, chillim, koriandrem, zázvorem a prolisovaným česnekem a ještě s olivovým olejem. Kuře si…
Klasický guláš z kvalitního masa, který je ozvláštněný sýrem a koriandrem. Můžete ho ještě zpestřit přidáním dalších surovin, např. hráškem nebo fazolkou, které vám…
Thajská jídla si v naší kuchyni získávají stále větší oblibu. Mnohé suroviny je již možné běžně koupit a tak se většinou snažíme dodržovat původní recepturu. Ale stále…
Koření: tymián, oregano a koriandr smícháme v misce, zakápneme citronovou štavou, plátky masa naklepeme, osolíme, vetřeme smíchaným kořením z obou stran pěkně do masa,…
Avokádo je jednou z exotických populárních surovin u nás. Nejčastěji z něj připravujeme pomazánky. Inspirujte se v tomto receptu a připravte jemnou pomazánku z avokáda,…
Očištěné minutkové maso nakrájíme na nudličky, dáme do uzavíratelné misky, přidáme světlou sójovou omáčku a olej. Dobře promícháme a uzavřené dáme do chladu, než…
Sem tam bychom měli svůj jídelníček odlehčit a dopřát si i bezmasý pokrm. Plnohodnotnou alternativou pak může být toto zeleninové kari. Květák s kořením je uvařen ve…
Buď je milujete, nebo je nemůžete ani cítit. Olomoucké syrečky jsou rozporuplnou potravinou, avšak jejich typickou vůni můžete skrýt právě do nakládané formy podle…
Indická jídla se vyznačují silnou pálivostí svých pokrmů na kterou nejsme zpravidla přivyklí. Proto je nutné množství koření si upravit podle sebe. Jak přílohu zvolte…
Příprava krémové polévky je velmi snadná. Intenzivní chuť rozmixované dýně je v ní zjemněná smetanou. Podávat ji můžeme s krutony a dýňovými semínky, zakápnutou olejem z…
Podrobný popis postupu pečení chleba jednak s kváskem a jednak s droždím. Pečení těsta se zdá složité i když není. Ale vůně, která se pak line celým bytem se vám odmění…
Těsto můžeme připravit buď ručně tak, že do mouky na válu rozdrobíme droždí a kousky povoleného másla, přidáme sůl, vlažné mléko a vypracujeme těsto, které necháme půl…
Maso nakrájíme na kousky, osolíme, pokapeme worcesterem a dáme na chvíli do chladu.V pánvi rozehřejeme olej, vhodíme odleželé maso a opečeme ho ze všech stran.…
V poslední době se avokádo těší opravdu veliké oblibě. Je nabité spoustou prospěšných látek a zdravých tuků. Do našeho povědomí vstoupilo hlavně díky mexické omáčce…
Přidáno před 40 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Pečeme s Ivou: Domácí twister tyčinky s pizza příchutí jsou vynikajícím párty pohoštěním i lehkou svačinkou pro děti
Jak efektivně mrazit vejce? S bílky je to snadné, žloutky potřebují předem tuhle jednoduchou úpravu
Snadné, rychlé a nápadité silvestrovské pohoštění: Paštičky z listového těsta budou ozdobou stolu