Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 729 kJ / 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,66 g |
Tuky | 9,51 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 7,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako přílohu jsem použila šťouchaný brambor s máslem, zelenou cibulkou a troškou libečku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 9. 2014 14:06
Bohužel, už jsem je neviděla několik let....
3. 8. 2012 19:13
estera223:Ale jóó a je to dobrota
3. 8. 2012 19:03
nofrona: no to snad né :D
29. 7. 2012 16:58
estera223:Bibinka má pravdu jsou to varlata z býka.
28. 7. 2012 15:44
estera223: Estero, kdepak ledviny, to jsou "koule" z býkaa jsou výborný.
Jinak tě vítám jako novou v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo
Jinak tě vítám jako novou v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo
28. 7. 2012 15:41
byčí žlázy jsou ledvinky?
7. 6. 2012 08:32
2. 6. 2012 20:05
Pěkné, mám je zde také, ale asi jako řízečky z býčích žlaz, také mi moc chutnají,musím zopáknout
2. 6. 2012 17:29
http://www.koreni-gastro.cz/zivanska_pecene-zivans...
Díky spagetko
Díky spagetko
2. 6. 2012 17:16
srettka:sretti, u nás je jím jen já a zeťák, ostatní tvrděj, že jsme zvrhlíci - záviděj nooo
Nofrona: máš SZ, poslala jsem ti podrobný návod na rozkliky
Nofrona: máš SZ, poslala jsem ti podrobný návod na rozkliky
2. 6. 2012 17:12
Už se mi po nich stýskalo koule, kulky, kuličky... kulí není nikdy dosti přeji dobrou chuť, ač bych se reproduku v obalu vyhla jako balíčku semtexu
v Globusu maj kulišťata dycinky k dispozici...respektívo je maj na výstavě dycky, když tam jde srettka nakupovat a musí kolem nich projít
p.s. budu se muset zeptati muže svého, zda mu pohled na tu kastrální nadílku nepůsobí fantomové bolesti
v Globusu maj kulišťata dycinky k dispozici...respektívo je maj na výstavě dycky, když tam jde srettka nakupovat a musí kolem nich projít
p.s. budu se muset zeptati muže svého, zda mu pohled na tu kastrální nadílku nepůsobí fantomové bolesti
2. 6. 2012 16:00
Anna Kocikova:Díky, taky na ty podobné recepty někdy čučím, asi to má někdo v malíčku
2. 6. 2012 15:33
"Medvěd"u nás nénitak nahrazuji alespoň tím obyč.česnekem,jako u RemkůJe to moc velká dobrota a ty máš další plusík+4
Koukám jako blázen,co má tady tato Tvá pochutina až na hlavní surovinu společného s mým receptíkem"Pikantní býčí žlázy"Kdo tam ty rádoby"podobné"recepty neustále přidává
Koukám jako blázen,co má tady tato Tvá pochutina až na hlavní surovinu společného s mým receptíkem"Pikantní býčí žlázy"Kdo tam ty rádoby"podobné"recepty neustále přidává
2. 6. 2012 15:07
Jana Remkova:www.koreni-gastro.cz/zivanska_pecene-zivanska_pecene
opravdu jsem hrozná, nevím jak to udělat ať jde odkaz rozlkiknout
opravdu jsem hrozná, nevím jak to udělat ať jde odkaz rozlkiknout
2. 6. 2012 14:46
Já bych býčí žlázy ješně nějaké našla v mrazáku. Tyhle už jsem dělala. Potírám je česnekem-klasickým, taky dobré. Neznám živáňské koření!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 6 minutami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 21 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 47 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 52 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 55 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Smažené sýrové kuličky ze dvou ingrediencí: Vyzkoušejte tento skvělý recept podle videa
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: bici zlazy recept byci zlazy býčí žlázy recepty byčí žlázy býčí kule bíčí žlázy recept smažené byčí kule příprava býčí žlázy bici kule recept na bíčí žlázy býčí kulky recepty byci zlazy byci zlazy recept byčí kule recept recepty z byčích žlaz recept na býčí žlázy byci varlata recepty skopove kule recept byci zlazi smažená varlata
Suroviny: býčí žláza, vejce, mouka hladká, mléko, česnek mědvědí, koření na živáň, pepř, sůl, strouhanka, olej
Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2EJ
18 názorů