Sladké topinky z horchaty
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2015 13:02
Měl jsem asi 3 dny starou bagetu, v horchatě jsem máčel něco přes půl hodiny. Bageta musí být dobře nacucaná, ale nesmí se rozpadat.
4. 6. 2012 22:13
maris:není za co.
Ještě bych dodal že je to tradiční velikonoční španělský dezert zvaný Torrijas (čte se torichas), ale místo horchaty se používá ochucené mléko se skořicí a cukrem.
Ještě bych dodal že je to tradiční velikonoční španělský dezert zvaný Torrijas (čte se torichas), ale místo horchaty se používá ochucené mléko se skořicí a cukrem.
4. 6. 2012 21:59
Miquel: díky
4. 6. 2012 21:50
Vyslovuje se orčata
4. 6. 2012 19:19
4. 6. 2012 18:39
Ked vy, tak aj ja sa priznavam...
4. 6. 2012 18:27
zizala:já si to vyložila zrovna takjako z hor a chaty, že je tam někde dělali a mám za to, že se to čte-korčety, teda pokud je to ze Španělska
4. 6. 2012 18:24
zizala: horchata...já taky,ale bylo mi blbý to přiznat
4. 6. 2012 18:19
zizala:
autorka by nám mohla napsat, jak se to čte
autorka by nám mohla napsat, jak se to čte
4. 6. 2012 18:14
A já jsem při prvním čtení názvu dumala, že to bude zkratka horské chaty. Sladké topinky z horské chaty
A ona je to nová zajímavost
A ona je to nová zajímavost
4. 6. 2012 17:46
magdalenka: no právě, co bychom si bez Tebe počali
4. 6. 2012 17:44
Esteze ma mate...
4. 6. 2012 17:40
magdalenka:četla jsem a nevšimla jsem si
4. 6. 2012 17:37
magdalenka: to máš pravdu
4. 6. 2012 17:35
Myslim, ze v texte je preklep - pochybujem, ze platky bagety namacame na niekolko hodin...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 8 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 8 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 11 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 11 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Další recepty
Tématické fráze: topinka se skořicí chatny na topinky www moucnik sachor skoricove topinky topinky tradicni recept na sladkou topinku sladné topiny jak udělat sladkou topinku co na sladkého na topinky
Suroviny: horchata, bageta, vejce, olej, cukr, skořice
Sladké topinky z horchaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Rm
21 názorů