Valašský frgál, ale z podkrušnohoří
Suroviny
Porce: 24 kousků (3 koláče)
Nutriční hodnoty
Energie | 19 987 kJ / 4 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,51 g |
Tuky | 229,58 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 585,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z časopisu, už nevím jeho název, ale to je snad jedno, hlavně, že je dobrý a nám moc chutnal. Hned po upečení byl křehoučký. Prostě jsem nevydržela a ještě skoro teplý nakrojila. Do druhého dne možná i zvlhne a bude měkký. Pokud zbyde.
Já jsem na udělání těsta použila domácí pekárnu. Postup je ten, že nejdříve dáte tekuté suroviny a nakonec zbytek a nastavíte program těsto. Jo a ještě jsem zapomněla, přidala jsem do té marmelády kapku rumu pro chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2017 12:54
9. 12. 2013 15:34
9. 12. 2013 12:04
31. 10. 2013 23:31
31. 10. 2013 23:31
31. 10. 2013 15:07
26. 6. 2012 17:42
26. 6. 2012 12:34
26. 6. 2012 10:07
26. 6. 2012 07:27
26. 6. 2012 00:18
25. 6. 2012 23:51
25. 6. 2012 23:43
25. 6. 2012 23:11
25. 6. 2012 22:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 14 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Valentýnská dortová srdíčka: Poradíme, jak připravit dárky plné lásky
Chtěli byste své lásce vytvořit sladký moučník ve tvaru srdce, ale nemáte vhodnou formu? Poradíme, jak si ji přizpůsobit.
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Tématické fráze: domácí frgál valašský frgál z domácí pekárny recept domací frgál frgal z domaci pekarny jednoduchý frgál drobenka na frgál ořechový frgál recept na pravý valašský frgál ořechový frgál recept dobry frgal domácí frgál recept frgál recept těsto na frgál valašský frgál ořechový recept frgal ořechovy recept valašský frgál recept na dobrý frgál frgal frgály recept valašský frgál ořechový
Suroviny: mléko, droždí, mouka polohrubá, máslo, žloutek, cukr moučkový, sůl, mák, tvaroh, marmeláda, cukr krupice, mouka polohrubá, máslo, máslo
Valašský frgál, ale z podkrušnohoří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Voyz
19 názorů