Kedlubnovo-mangoldová omáčka na těstoviny
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 2 313 kJ / 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,29 g |
Tuky | 39,40 g |
Vláknina | 7,36 g |
Cholesterol | 132 mg |
Sodík | 711 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 23,37 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 7. 2012 18:05
6. 7. 2012 17:36
28. 6. 2012 13:23
27. 6. 2012 19:36
27. 6. 2012 18:26
27. 6. 2012 17:32
27. 6. 2012 16:58
27. 6. 2012 15:13
27. 6. 2012 13:02
27. 6. 2012 12:53
Jo cos měla za těstoviny - špagety?
27. 6. 2012 12:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 1 hodinou
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 2 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 3 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 3 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 4 hodinami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Kiwi v kuchyni: Jeho kyselkavá chuť vynikne ve smoothie i v lahodném džemu
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Tématické fráze: testoviny recept omáčky na těstoviny recepty omáčka na těstoviny vegetariánská omáčka na těstoviny recept oscar humrový fond smetanová mangoldová plévka
Suroviny: kedlubna, listy mangoldu, cibulka jarní, česnek, sýr tavený, sýr hermelín, smetana na vaření, bazalka čerstvá, máslo, sůl, pepř
Kedlubnovo-mangoldová omáčka na těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8W7j
11 názorů