Podle Magdaleny Dobromily - Vepřové na pivě
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 176 kJ / 998 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,47 g |
Tuky | 21,31 g |
Vláknina | 2,59 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 45,08 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Psáno Magdalenou Dobromilou Rettigovou léta páně 1836 v Litomyšli.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 8. 2012 15:41
Vaclav Fronek:Václave nepatřilo to někomu jinému. Třeba Andulce a co tedy vařila dobrého.
31. 8. 2012 12:06
Andulko. Je to dobrůdka. +bodík 9 . A užje těch omáček DOST . Co má chudák Vašek vymejšlet k obědu. ???
29. 8. 2012 19:41
Já Vás Dívky nemít ta mám skoro všechny recepty bez fotek. Když já si vzpomenu až to je sežrané. V zápalu boje na to zapomenu.
29. 8. 2012 19:14
Honzíku na této príma dobrůtce zajímavé a nevšední chuti jsme si opravdu pochutnali a já posílám+8 bodíkfotkya poděkování
Jsem sice zvyklá vařit v papiňáku pod tlakem,ale když je to receptík Paní Kuchařky Rettigové,tak to bylo pod obyčejnou poklicíJako přílohu jsem zvolila chlebové bramborákyhttp://www.toprecepty.cz/recept/4429-bramboraky-ze...a druhá polovina,která ještě zbyla bude s těstovinama
Jsem sice zvyklá vařit v papiňáku pod tlakem,ale když je to receptík Paní Kuchařky Rettigové,tak to bylo pod obyčejnou poklicíJako přílohu jsem zvolila chlebové bramborákyhttp://www.toprecepty.cz/recept/4429-bramboraky-ze...a druhá polovina,která ještě zbyla bude s těstovinama
5. 8. 2012 12:33
Někde sem četla, že ona vařit neuměla ,má to prý jen pozbíraný od lidí
5. 8. 2012 10:08
Krásný receptíkstojí to za vyzkoušení
4. 8. 2012 23:46
Od Magdaleny jsem dělala snad jednou kuře s bramborovými lupínky. Moc nám chutnalo a taky mám ráda starší recepty. Proto..
4. 8. 2012 23:30
Drobek:Od Tebe Milošku chvála potěší.
4. 8. 2012 23:30
Drobek:Od Tebe Milošku chvála potěší.
4. 8. 2012 23:26
Krásné, miluju tyhle stařičké recepty.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 8 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 9 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
6 podmínek úspěchu při zpracování zvěřiny: Poradíme, na co si dát pozor
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: retigová magdalena retigová recepty magdaleny retigové vepřové na pivě retigová recepty recepty retigova retigová kuchařka recepty magdaleny rettigové kuchařka retigová magdalena retigová recepty sekanina dobromily rettigové retigová kuchařka recepty dobromila retigova kucharka recepty dobromily rettigové recepty podle retigové dobromila rettigová recepty vařené vepřové maso dobromila rettigová recepty retigové magdalena rettigová recepty
Suroviny: plec vepřová, česnek, pivo světlé, chléb, sůl, kmín drcený, květ muškátový, kůra citronová
Podle Magdaleny Dobromily - Vepřové na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBM1
10 názorů