Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Hovězí maso, rozpadající se na jazyku, okořeněné pepřem a česnekem, dušené ve vývaru s hebkou bramborovou kaší. Klasická úprava hovězího masa, která je ideální jako sváteční oběd nebo večeře.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 932 kJ / 1 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,02 g |
Tuky | 101,06 g |
Vláknina | 18,78 g |
Cholesterol | 393 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 110,71 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2024 18:15
12. 11. 2021 09:12
27. 10. 2020 11:19
3. 12. 2016 09:56
24. 9. 2016 13:04
29. 10. 2015 20:22
29. 10. 2015 18:33
14. 10. 2015 14:41
11. 7. 2015 13:14
17. 3. 2013 19:30
3. 11. 2012 11:54
1. 11. 2012 12:58
23. 10. 2012 09:32
22. 10. 2012 20:12
22. 10. 2012 19:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 22 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Putimské vepřové nudličky
romanka1009 uvařila před 42 minutami
Kaše z ovesných vloček
Klara17 uvařila před 55 minutami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
zacekz uvařil před 1 hodinou
Segedínský guláš
Eva z HK uvařila před 1 hodinou
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 2 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 2 hodinami
Hrníčkové vafle
Possy uvařila před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
kamila29 uvařila před 3 hodinami
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 5 hodinami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Letem masovým světem: Vše co potřebujete vědět o hovězím. Jak ho vybrat, jak zamrazit i na co se která část při vaření nejlépe hodí
Jak správně dusit maso, aby bylo šťavnaté. Poradíme vám, jak získat pokrm s výraznou chutí a vůní
Další recepty
Tématické fráze: hovězí kostky na pepři hovezi loupana plec loupana plec hovězí loupaná plec recept hovězí plec recept hovězí zadní plec recepty recepty hovezi loupana plec loupaná plec recepty hovězí zadní plec recept hovězí plec loupaná hovězí plec hovězí zadní z plece recepty z hovězí plece loupana plec hovezi hovězí zadní loupaná plec hovězí zadní plec hovezi loupana plec recepty hovězí plec recepty recepty hovězí maso plecko loupaná hovězí plec recept
Suroviny: plec hovězí loupaná, cibule, sádlo, pepř černý, česnek, mouka hladká, vývar masový, sůl, brambory, máslo, smetana na vaření, sůl
Hovězí loupaná plec na pepři a bramborové kaši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lE6J
32 názorů