Pudinkový řez
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 41 844 kJ / 10 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,09 g |
Tuky | 461,48 g |
Vláknina | 32,70 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 947 mg |
Sůl | 2,88 g |
Sacharidy | 1 280,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to vynikající koláč, dobře vypadá a výborně chutná. Příprava vypadá trochu složitě, ale opravdu za hodinu dáváte ztuhnout koláč do lednice.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2022 14:51
Skvělé, peču je často
18. 5. 2022 09:09
Děláno přesně dle receptu. Výborný chuťový zážitek. Děkuji.
22. 12. 2020 18:44
Ahojky. Chci se zeptat, na jak velký plech je to určené? Chci to vyzkoušet,ale nevím jestli klasicky velký, nebo nějaký menší?
8. 3. 2013 19:00
Super recept, lehlé, rychlé, efektní
23. 9. 2012 10:15
+15Bebe rezy poznám už od malička,ale nerobili sme k tomu aj korpus.Tieto sú naozaj skvelé
20. 11. 2011 00:48
Opravdu výborné! dnes jsem upekla a dnes jse to snědlo akorát jsem místo pudinku použila krém na žloutkové řezy úplně k nerozeznání doporučuji !:) už ani puding nedělám:) opravdu moc dobré! udělám určitě častěji děkuji
27. 7. 2011 15:42
Moc výborný hlavně druhý den a jestli se někomu nebude zdát ta řidkost toho těsta tak se vůbec nebojte opravdu se řiďte receptem, a poznatek pekla jsem to na 180° 20-25 minut. Do pudinku jsem vůbec nedala máslo a ani mi tam nechybí a nahoru přišli jen ledové kaštany s čokoládou na vaření
3. 5. 2011 15:43
dělám podobně,ale ještě přidám broskve na plátky!!dobrutka,přidávám bodíky
7. 7. 2010 06:47
......tak to mně opravdu mrzí...absolutně nemám tušení, čím by to mohlo být...tento řez jsem dělala už stokrát, a vždycky se povedl...je pravda, že je řidší, ale opravdu směle tam dávej uvedené množství tekutých složek...vždy používám krystal a on se v těch "tekutinách" krásně rozpustí při míchání a pak při pečení...nevím, co víc k tomu dodat
6. 7. 2010 22:04
toto se mi vůbec nepovedlo
obvykle je v receptech cukr moučka, příp. cukr krupice. Dala jsem ale krystal, tak jak je v receptu - a nevím co se stalo, nějakým způsobem zřejmě zkaramelizoval (?), prostě výsledný koláč je tmavý a chutná divně... Taky jsem dala méně mléka, těsto se mi zdálo že by bylo už příliš řídké, ale to jen na okraj.
obvykle je v receptech cukr moučka, příp. cukr krupice. Dala jsem ale krystal, tak jak je v receptu - a nevím co se stalo, nějakým způsobem zřejmě zkaramelizoval (?), prostě výsledný koláč je tmavý a chutná divně... Taky jsem dala méně mléka, těsto se mi zdálo že by bylo už příliš řídké, ale to jen na okraj.
26. 6. 2010 22:23
Báro, já doplním Světlanu ohledně pečení, pokud peče v normální troubě na 180st., tak v horkovzduchu na 160st. - to už mám odsledované, že pokud pustím horkovzduch, tak nastavit o 20st. méně.
26. 6. 2010 22:14
Báro, asi už je pozdě, ale já téměř vše, i toto peču na 180 stupňů a dívám se do trouby....až je to vizuelně hezké - myslím si, že už by to mohlo být - píchnu špejli a když se na ni nic nechytá, je hotovo, když na špejli něco je, tak to nechám ještě tak 5 minut v troubě...ale myslím si, že celý proces netrvá déle než 15-20 minut...
26. 6. 2010 15:45
Bebe řezy jsou opravdu výborné.
26. 6. 2010 15:45
Bebe řezy jsou opravdu výborné.
16. 6. 2010 11:28
Dobrý den, nejsem zase tak zkušená pekařka. Chci se zeptat při jaké teplotě v horkovzdužné troubě a jak dlouho mám tento úžasný moučník péct ? děkuji moc za odpověď
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 5 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 45 sekundami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 3 minutami
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 6 minutami
Tvarohová rychlovka
Klarson uvařila před 6 minutami
Moc dobré naložené kuřecí maso
horkja uvařila před 6 minutami
Jednoduchý domácí chleba
OlgaBunatova uvařila před 48 minutami
Omáčka z řapíkatého celeru
Anaja uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou a tvarohem
Kolibinka uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
Estermik uvařil před 1 hodinou
Buchta Fešák
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Další recepty
Tématické fráze: moučníky a řezy recepty buchta z bebe sušenek pudinkový řez řezy recepty řezy s pudingem bebe řezy s pudinkem pudingova buchta buchta s bebe sušenkama moučníky a řezy bebe řezy s pudingem bebe rezi buchta s bebe sušenkami pudingový krém řezy z bebe sušenek řezy z bebe sušenek jak skladat pudingové bebe řezy bebe buchta medová buchta pudingový moučník rezy
Suroviny: mouka polohrubá, cukr krystal, prášek do pečiva, mléko, olej, vejce, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr vanilkový, máslo, cukr, kakao, rum, voda, sušenky
Pudinkový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDAo
49 názorů