Luxusní paštika z kachních jater s pomerančovou marmeládou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 369 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,73 g |
Tuky | 82,24 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Paštiky si dělám sama, ale místo brusinek jsem použila tuto marmeládu s pomerančovou kůrou, ale ta nemá chybu, už mi jí muž "vzal do parády", ta kůra v ní je vážně moc dobrá. Ještě zkusím sehnat někde tu limetkovou marmeládu, jak měla Andrejka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2017 20:56
24. 11. 2012 16:07
24. 11. 2012 15:40
24. 11. 2012 15:38
24. 11. 2012 10:55
24. 11. 2012 00:29
23. 11. 2012 23:29
23. 11. 2012 18:08
23. 11. 2012 16:28
23. 11. 2012 09:38
23. 11. 2012 09:12
23. 11. 2012 00:42
23. 11. 2012 00:38
PS: paštiky vůbec nekupujeme, když na ni dostaneme chuť, tak si uděláme domácí)
23. 11. 2012 00:17
22. 11. 2012 23:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 9 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 20 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 1 hodinou
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 1 hodinou
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 2 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 4 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 4 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Jak pěstovat, sklízet a sušit majoránku. Oblíbená rostlina je důležitým kořením naší kuchyně
Další recepty
Tématické fráze: paštika podle karolíny kachní játrová paštika recept kachní játrová paštika recepty karolína kamberská recepty kachní játrová paštika luxusní domácí paštika domácí paštika pohlreich pastika od karoliny karolína paštika nejlepší paštika z kuřecích jater karolína recepty paštika celerova polevka karolina kamberska paštika z kuřecích jater podle polreicha luxusní játrová paštika paštika podle polreicha domaci pastika od karoliny pastika karolina paštika z kuřecích jater podle karoliny pastika dle karoliny recepty od karolíny
Suroviny: máslo, cibule, česnek, játra kachní, smetana sladká, sůl, pepř, marmeláda pomerančová, slanina anglická,
Luxusní paštika z kachních jater s pomerančovou marmeládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7zr
17 názorů