Uzená polévka s kroupami
Polévka z uzených žeber je vydatná, maso s krátkými vlákny je chutné a kroupy dodají sytost. Určitě se bude hodit vyzkoušet recept v podzimních dnech. Jako hřejivou přesnídávku či součást lehčího oběda.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 427 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 0,45 g |
Vláknina | 10,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 18,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2024 11:58
4. 2. 2019 17:05
Zkusila jsem ji s kroupami, ale nijak zvlášť mě to neoslovilo. S rýží je rozhodně jemnější a tedy i chutnější.
Maso jsem upekla a bylo též jemné, šťavnaté a chutné...
1. 2. 2019 13:34
takto výborná a jemná i upečené maso je jemné chuti, ovšem když nepřidám ostré koření...
8. 11. 2015 12:30
Přidám sem fotku a bodík
2. 1. 2014 02:43
25. 11. 2012 17:02
25. 11. 2012 16:14
25. 11. 2012 15:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 15 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 2 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 5 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 6 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 7 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 7 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 8 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 8 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 8 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit šťavnaté uzené k novoroční čočce: Skvělou chuť zajistí jednoduchý fígl s vodou
Ječné kroupy jsou neprávem opomíjenou surovinou. Pochutnejte si na nich v podobě karbanátků, sladké kaše i pomazánky
Jak zpracovat uzený hovězí jazyk: Jednoduchý postup zaručí dokonale šťavnaté maso, fígl se studenou vodou pak pomůže při loupání
Další recepty
Tématické fráze: uzená polévka s kroupami uzená polévka s kroupami recept polévka uzená s kroupami polévka z uzených žeber s kroupami polévka z uzeného masa s kroupami uzena s kroupami uzena polevka s kroupama polévka s kroupami uzena polevka s kroupy uzená polévka uzená polévka s kroupami recepty polévka z uzených žeber uzena polevka z žeber uzená polevka v pomalém hrnci uzena kroupova polevka uzená polévka ze žeber nejlepší uzená polévka s kroupami uzená polévka z žeber s kroupami polévka z uzených žeber v pomalém hrnci recepty uzena polevka
Suroviny: žebra uzená, mrkev, česnek, cibule, koření nové koření, sůl, kroupy
Uzená polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKGl
8 názorů