Špenátovo-žampionové kostky
Tyto krásně vypadající řezy připravíme z piškotového těsta, které ochutíme špenátovým protlakem. Po upečení piškot rozřežeme na tři části a spojíme je náplní ze sýra, žampionů a zakysané smetany.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 11 389 kJ / 2 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,08 g |
Tuky | 178,80 g |
Vláknina | 18,58 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,38 g |
Sacharidy | 86,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2024 22:17
7. 12. 2014 19:05
16. 1. 2013 16:18
15. 1. 2013 22:49
15. 1. 2013 22:13
15. 1. 2013 10:25
15. 1. 2013 07:39
14. 1. 2013 14:40
13. 1. 2013 23:35
13. 1. 2013 23:34
13. 1. 2013 20:19
13. 1. 2013 19:19
13. 1. 2013 19:05
13. 1. 2013 18:53
13. 1. 2013 17:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 1 hodinou
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 12 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 13 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 13 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 13 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 13 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 14 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 14 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co připravit pro návštěvu - vynikající a oblíbené recepty, tentokrát se špenátem. Velký přehled atraktivního pohoštění
Špendlíky nazýváme drobné žluté švestky: Jaký je však rozdíl mezi špendlíkem, mirabelkou a myrobalánem?
Jak vyšlehat pevný sníh z bílků - rady pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: špenátovo palačinkový dort spenatovozampionova polevka g noci s žampionový krém nesmírná krása prezentace
Suroviny: vejce, olej, smetana zakysaná, mouka polohrubá, prášek do pečiva, protlak špenátový, sůl, sýr smetanový, sýr feta, smetana zakysaná, žampióny, sůl, vegeta, kopr, želatina
Špenátovo-žampionové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j67Y
25 názorů