Pečená pražma na římském kmínu a citrónech
Suroviny
Porce: 1-2
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2022 08:23
casino: Oradu (pražmu) jsem si zamilovala během letních dovolených v Chorvatsku, kde tvoří spolu s brancinem a zubatacem rybí top trio. Když jsem pražmu objevila v čerstvém stavu v Lidlu, přivítala jsem ji s nadšením. Mořská ryba, rychle hotová (peču ji celou, filátka to už je luxus!) - co si přát více? V Chorvatsku by jí do bříška dali nasekaný česnek s petrželkou a rybu potírali olejem snítkou rozmarýnu. Římskému kmínu bych se taky raději vyhnula, nemám ráda jeho vůni. Pak už stačí jen sklenka dobrého bílého nebo růžového vína a dostanete se do stavu labužnické blaženosti!
12. 1. 2022 18:30
Nechal jsem si přivézt pražmu a dělal jsem ji poprvé v životě
Dvě filátka 10 minut v rozpálené remosce (180°C)
No, byla to fantazie a určitě u nás nebyla hostem naposledy, že
Samozřejmě jsem vynechal cumin Ten by zabil nejen chuť, ale jistojistě i mou maličkost
A místo předražené "hrubá mořská sůl" (máme ji v mlýnku na stole) která mi přišla k smíchu, jsem použil běžnou kuchyňskou (za pár peněz)
Dvě filátka 10 minut v rozpálené remosce (180°C)
No, byla to fantazie a určitě u nás nebyla hostem naposledy, že
Samozřejmě jsem vynechal cumin Ten by zabil nejen chuť, ale jistojistě i mou maličkost
A místo předražené "hrubá mořská sůl" (máme ji v mlýnku na stole) která mi přišla k smíchu, jsem použil běžnou kuchyňskou (za pár peněz)
29. 1. 2013 18:05
Rybičku máš hezky vypečenou+4Pražmu jsem ještě nikdy nedělala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 27 minutami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 12 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Právě bylo uvařeno:
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 30 minutami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 1 hodinou
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 9 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 13 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 14 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 16 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 16 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 18 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Pečená sezónní zelenina: Delikatesu podávejte jako přílohu nebo večeři s chutným dipem
Další recepty
Tématické fráze: pražma recept římský kmín recepty prazma pecena v troube pecena prazma recept naprazmu morskou pečená ryba na kmíně římský kmín recepty ryba pečená ryby na na kmíně ryba na kmínu recept na pečenou pražmu pražma pecena pražma pečená videorecept recept na pražmu pražma na mořské soli a kmínu ryba na kmine prazma s kminem pražma filet recept pražma pečená ryba na kmíně recept pecena prazma v troube
Suroviny: pražma, citron, římský kmín mletý, tymián, sůl mořská, olej olivový
Pečená pražma na římském kmínu a citrónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVMg
3 názory