Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 717 kJ / 1 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,90 g |
Tuky | 52,18 g |
Vláknina | 10,66 g |
Cholesterol | 626 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 154,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Špenátového přelivu stačí z poloviční dávky...já jsem ho měla ještě na další den s bramborovým knedlíkem :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2013 13:56
22. 2. 2013 13:52
22. 2. 2013 11:39
22. 2. 2013 11:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 19 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 22 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 1 hodinou
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 10 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 10 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 11 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 11 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 11 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 12 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 13 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 14 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: candát v těstíčku spenatovy preliv smažený candát mražený candát vaříme candáta štika v pivnim těstíčku ryba v pivnim testicku ryby v pivním těstíčku candát na ananasu ryba v testičku smažený candát v pivním příprava candáta mražen nugety z candáta ryba a pivní těstíčko mražený candát příprava přeliv na ryby ryba v pivním těstíčku podle babici přeliv na rybu kureci vpivnim testicku nasolený candát
Suroviny: candát, olej, brambory, vejce, mouka hladká, pivo světlé, sůl, špenát mražený, cibule, olej olivový, česnek, mléko, ořech muškátový, vývar hovězí, smetana
Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVEg
4 názory