Fazolajda
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 916 kJ / 1 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,47 g |
Tuky | 43,02 g |
Vláknina | 52,18 g |
Cholesterol | 66 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 206,66 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2024 17:43
28. 2. 2024 10:14
27. 2. 2024 15:06
27. 2. 2024 11:35
26. 2. 2024 09:28
3. 12. 2020 10:54
Tento recept je zajímavě ,,vyumělkovaný,, , což u nás na vesnickém slováckém stole se nemusí. Zejména brambory, mléko a smetana .Ale proč ne, určitě ji zkusím.
A TO NADÝMÁNÍ SE JEDNODUŠE ŘEŠÍ. JAK?
To vše napíšu v mojem novém receptě pod názvem ,,FAZULOVÁ POLÉVKA Z ŽERAVIC,, . Tradice přípravy této fazulové polévky má kořeny kolem roku 1850, kdy ji vařívali moji pra pra pra přeci a vždy prastařenka říkala , že to má od prastařenky.
JÁ JEJ JEN TROCHU UPRAVIL PODLE SVOJJÍ CHUTĚ A RODINNÉ TRADICNÍ ZVYKLOSTI.
,,TOŠ TAK,,
2. 2. 2010 15:34
18. 3. 2009 13:24
18. 12. 2008 12:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 2 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 14 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 1 hodinou
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 2 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 2 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 3 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 12 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 15 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 16 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající sirup z bezových květů zastudena si můžete připravit právě teď. Kromě bezu stačí citron a pár ingrediencí
Jak správně uvařit fazole, aby nenadýmaly? A víte, kdy je osolit? Vyzkoušejte jednoduché rady
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: česnek a ozón brambory do fazolacky recept slovenské fazolačky dort s motýlkem galerie fazolacky s uzenym bobkový list do fazolačky recept lusteninove polevky
Suroviny: fazole, pepř celý, bobkový list, česnek, brambory, mléko, smetana na vaření, olej, mouka polohrubá, paprika sušená sladká, sůl, ocet
Fazolajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpgy
9 názorů