Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Trochu pracnější příprava pokrmu vám bohatě vynahradí jeho konečná podoba. Pikantní smetanová omáčka lahodné kořeněné chuti zcela jistě potěší vaše chuťové pohárky. Navíc přidaná zelenina prospěje vašemu zdraví.
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 12. 2017 03:26
26. 12. 2015 19:19
29. 7. 2014 16:47
10. 4. 2013 19:44
4. 4. 2013 09:39
4. 4. 2013 08:26
3. 4. 2013 20:51
3. 4. 2013 18:54
3. 4. 2013 17:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 7 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 12 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 4 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 5 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 5 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 5 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 6 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 6 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: veprova pecene vepřová pečeně recepty bratislavská vepřová kýta vepřové po bratislavsku vepřová plec po bratislavsku vepřová pečeně na smetaně vepřová kýta po bratislavsku bratislavská vepřová plec bratislavska hovezi pecene špikovana vepřova pečeně bratislavská kýta maso po bratislavsku vepřové maso po bratislavsku plecko po bratislavsku vepřová pečeně recept recepty z vepřové pečeně kýta po bratislavsku vepřová po bratislavsku plec po bratislavsku vepřové plecko po bratislavsku
Suroviny: maso vepřové, slanina uzená, smetana zakysaná, směs zeleninová mražená, cibule, sádlo, protlak rajčatový, mouka hladká, paprika sušená sladká, ocet, máslo, voda, sůl, pepř mletý, koření nové koření, bobkový list, ořech muškátový, jalovec
Špikovaná vepřová pečeně po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4vQ0
9 názorů