Kuřecí ragú na pivě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 157 kJ / 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,91 g |
Tuky | 1,76 g |
Vláknina | 16,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Upraveno podle starého vydání časopisu Nejlepší recepty od Katky
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2021 22:28
Jitkas: Podle Vaší poznámky soudím, že žijete v Británii. tamní poměry neznám, ale např. v Nizozemí (jen přes kanál) se dá koupit několik značek černých či tmavých piv a nejsou nijak extra drahé. A dokonce i světlá piva jsou tam podstatně méně hořká, než je zvykem v Česku. Myslím, že jinde to nebude zásadně odlišné, určitě i v supermarketech najdete vhodné pivo.
4. 6. 2013 19:03
Nikina:Tak to jsem moc ráda, my tenkrát taky Děkuju za fotku a zprávičku
4. 6. 2013 18:36
1974andrea: Andrej moc jsme si pochutnali, s dovolením přidávám foto a zasloužený bodík
3. 5. 2013 07:30
1974andrea: včera jsem dělala, akorát vynechala rajče a přidala česnek. Černé pivo (a i bílé víno) používám často, neb máme strašně rádi chuť, kterou zanechá. Takže bod je jasný
23. 4. 2013 08:24
Jitkas:Jitko, chuť se světlým pivem bude určitě značně rozdílná, světlé je hořké, ale to ty jistě víš
Jinak díky všem za shlédnutí a okomentování receptu
Jinak díky všem za shlédnutí a okomentování receptu
20. 4. 2013 08:59
Já se picnu nestačím ani ukládat, natož zkoušet
Paul Sulc: dobrá rada nad zlato
Paul Sulc: dobrá rada nad zlato
20. 4. 2013 08:09
Paul Sulc: Nebojte, neberu to zas tak vazne, jsou jine problemy, ktere mi obcas rusi spanek. Recept se mi libi prave tim, ze to pivo se pouziva cerne a je tam zelenina, kterou mam moc rada. Pak prijdete Vy a poradite mi, abych tam dala svetle. Nerikejte, ze je to jedno. Tez to bude uplne o necem jinem, kdyz to podliji vinem. Taky neni jedno, zda bilym ci cervenym, jiste uznate. No a zeleninu (ktere mam dost a slusne kvality), mi vymenite za porek. Vazeny pane Sulc, ale ja chtela: "Kureci na cernem pivu se zeleninou" a Vy mi nabizite: "Kureci na svetlem pivu s porkem". Neco uplne jineho, ze? A nebojte, porek na skus uvarit umim, ale tech 20 min je dost, lepe 10 i mene.
20. 4. 2013 07:27
20. 4. 2013 05:37
Jitkas: Vzacna damo, neberte ty recepty zase tak k smrti vazne. U naproste vetsiny z nich muzete vzajemne nahrazovat vino, pivo a vodu. Mate gulas a ted velky vynalezce jej udela misto vody z pivem. Nebo z vinem, cervene jako bile. Takze docela klidne tam dejte svetle pivo a nic se nestane. Jen budte trochu inovativni, zapomente jak ''varla maminka'' a trochu take premyslejte. A neco vam poradim: misto vselijake zeleniny tam na poslednich 15-20 minut dejte nakrajeny porek. Nejdrive zelene, za chvili bile. Pozor zt se nerozvari.
19. 4. 2013 10:46
vypadá to lahodně
18. 4. 2013 15:40
Anna Kocikova: Anicko, muj problem je kvalita piva. Normalne, jako cerne pivo, dostanu Guiness, to ja nemohu ani pit, natoz pouzit na vareni. Je strasne silne a horke. Obcas se mi podari sehnat cerny Radegast, neptej se mi na cenu, neb je opravdu absurdni a ten pak pijeme jako "vzacny lek", do jidla bych ho urcite nedala. Prodavaji ho ve tretinkovych lahvickach, proste velka rarita a k dostani jen v obchode se specialnim pivem, typu pub a to jeste ne vzdy.
18. 4. 2013 14:05
Jitkas:Jituš,toho piva do jídla nesmíš dát moc,nanejvýš cca 300ml,protože jinak je jídlo opravdu nahořklé(Nevím,jak u ostatních.To je pouze moje zkušenost)
Andri,opět další parádní a chutná bašta
Andri,opět další parádní a chutná bašta
17. 4. 2013 23:06
1974andrea: Samozřejmě. Tvé recepty tam ještě nikdy nezklamaly
17. 4. 2013 19:00
17. 4. 2013 17:38
krásný recept, Ty jsi prostě úžasná kuchařka, mám moc ráda Tvé recepty
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 10 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 10 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 22 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 16 minutami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 44 minutami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 2 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 2 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 2 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 3 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 3 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 4 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 5 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí ragú kuřecí ragú se zeleninou kuřecí ragů recept vepřové ragů na pivě recept na kuřecí ragú kuřecí maso na pivě ragú recept zeleninové ragú vepřové ragú se zeleninou kuřeci na pivu kuřecí na pivě recept na ragú recepty kuřecí ragů ragů na černém pivu kuřeci maso na pivu ragů na černém pivě ragů na pivě kuřeci ragu na na černém pivu ragú z kuřecího masa recept kuřecí ragů
Suroviny: řízky kuřecí, fazolky zelené, slanina, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, pivo černé, smetana, mouka hladká, olej, sůl, pepř
Kuřecí ragú na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XX7o
21 názorů