Čína I
Rychlý a chutný recept z kuřecího masa na způsob asijských pokrmů. Domácím surovinám přizpůsobená "čína". Maso, které není třeba předem nakládat, je doplněno směsí čínské zeleniny. Spolu s rýží si na něm jistě pochutnáte.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 980 kJ / 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,09 g |
Tuky | 24,11 g |
Vláknina | 22,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,79 g |
Sacharidy | 156,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já jsem použil koření na čínu značky Dle Gusta. Celá doba vaření uvedeného receptu nepřekračuje 30-40 minut, podle zdatnosti kuchaře. Tato rychlá a chutná čína se připravuje bez zdlouhavého nakládání masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 4. 2013 21:13
rebeka: Děkuji, alespoň jedna žena, která se se mnou nechce hádat.....moc děkuji papa
22. 4. 2013 21:10
Takove rychlovky jsou fajn..
22. 4. 2013 20:59
hezké foto dělám podobně.. recept se mi líbí
22. 4. 2013 20:47
papa1649: Cituji: "Nově skrytou formu glutamátu vedou (výrobci) pod názvy jako kvasnicový extrakt, autolyzované kvasinky, kvasničný extrakt, hydrolyzovaný protein, maltodextrin, kaseinát sodný nebo bílkovinný hydrolyzát."
Vaše koření obsahuje "kvasnicový extrakt", jestli dobře vidím
http://www.vitalia.cz/clanky/nejdrazsi-sul-neni-z-...
Vaše koření obsahuje "kvasnicový extrakt", jestli dobře vidím
http://www.vitalia.cz/clanky/nejdrazsi-sul-neni-z-...
22. 4. 2013 20:19
lidka: Tak si to Liduno přečti
22. 4. 2013 19:56
Nechápu českou mentalitu, stálé hádání skrze malichernosti....autor receptu Josef Sejkora v.r.
22. 4. 2013 19:53
Tak ten pytlík otoč zezadu, ať vydíme pravdu, jaké je složení
22. 4. 2013 19:52
zizala: Tak nevím, čemu by jsme měli už věřit, když to je na obalu výslovně uvedeno............bez glutamanu sodného!
22. 4. 2013 19:45
jana: Přeci koření, které je jak je vidno z fotografie: bez přidaného glutamanu sodného. Stačí si jenom přečíst pozorně, co je v obsahu sáčku.
22. 4. 2013 19:41
Honza: Koření Čína je bez PŘIDANÉHO glutamanu. To ale neznamná, že tam není ŽÁDNÝ Nechci se dohadovat, je to volba každého. Jen jsem polemizovala s těmi "polotovary".
22. 4. 2013 19:40
Marie: Tak koukám, jaký rozruch zde způsobila 1 KL Vegety. nevšimli jste si že tam je uvedena domácí výroba.http://www.toprecepty.cz/recept/4768-domaci-vegeta...
22. 4. 2013 19:36
Josef Novák: A půl sáčku koření "Čína", to je dle Vás přírodní A co je tam přírorního
22. 4. 2013 19:12
Marie: prosím Vás, v receptu je uvedena pouze 1KL vegety !!!
Za celý den sníte více éček aniž by jste o nich věděla, v potravinách které konzumujeme jich je daleko více, než v tomto receptu.
Za celý den sníte více éček aniž by jste o nich věděla, v potravinách které konzumujeme jich je daleko více, než v tomto receptu.
22. 4. 2013 19:04
Honza:A vegeta?
22. 4. 2013 19:04
Honza:A co to koření?Tam je toho požehnaně
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 19 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 22 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 11 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 11 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 12 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 12 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 12 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 12 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 12 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 12 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Další recepty
Tématické fráze: recept na čínu varime cinu cina recept koření na čínu recepty na čínu nakládání masa na čínu recept na čínu-top recepty čina koření na čínu recept jaké kořeni do ciny recept cina jaké koření na čínu koření do číny co obsahuje koření na čínu vaříme čínu-recepty nakládání číny domácí koření na čínu k čemu použít bramborový škrob domaci vyroba vegety top recepty cina
Suroviny: rýže, koření čína, škrob, směs zeleninová čínská, vegeta, sůl, chilli paprika čerstvá, cibule, olej
Čína I
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onAL
38 názorů