Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 457 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,04 g |
Tuky | 2,20 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 70,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2022 09:33
miluji krevety, maso i zeleninu smaženou v tempuře, je to skvělé
3. 5. 2013 07:38
Moc se mi líbí Eli, garantuju Ti, že na na ohřátí na druhý den by nezbylo
1. 5. 2013 23:28
Těší mě, že se recept líbí a zájemcům o realizaci doporučuji nenechávat na ohřátí na druhý den, protože krustička má tendenci tvrdnout a vysychat. Nejlepší je usmažitprávě takové množství, které se ihned sní.
1. 5. 2013 19:50
Filé moc nekupuji, hlavně z důvodu, že se na něm žádná krusta neudrží, tohle bych ale ráda zkusila, moc pěkný a lákavý recept, fotky jsou moc lákavé
1. 5. 2013 19:23
V tempura těstíčku jsem zatím smažila jen kuře a bylo výborné. Zkusím i rybku
1. 5. 2013 19:15
Určitě by mně moc chutnalo
1. 5. 2013 18:39
Eliza: pošlu, jak udělám
1. 5. 2013 18:12
Děkuji za komentáře.
Otto, je to takové obyčejné filé - čtverečky - pevné, bez vody - myslím, že ano, bude to asi treska.
Ivunko, doufám, že pošleš obrázek, ty Tvoje umí potěšit oko...
Otto, je to takové obyčejné filé - čtverečky - pevné, bez vody - myslím, že ano, bude to asi treska.
Ivunko, doufám, že pošleš obrázek, ty Tvoje umí potěšit oko...
1. 5. 2013 17:53
Tak na tento recept jsem se připravovala Eli, ale udělám také, mám někde něco vystřiženého z malých kartiček receptů Světa ženy, takže perlivá voda čeká už dlouho a rybka je v mrazák, paráda, máš to moc pěkné
1. 5. 2013 17:47
Krásné - asi treska, že
1. 5. 2013 17:26
Ho ho hó, to jsou ale půvabná soustečka +1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 2 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 3 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 3 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 5 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 5 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 5 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Náš život s celiakií: Bezlepkové tvarohové knedlíky s jahodami pro Áňu zachutnaly celé rodině
Jak připravit křupavou tempuru k obalování masa i zeleniny? Japonské těstíčko vyžaduje svižné ruce a ledovou vodu, pak je perfektní
Další recepty
Tématické fráze: rybí filé v těstíčku filé v těstíčku tempura recept křupavé těstíčko těstíčko na filé rybi file recepty mouka tempura rybí filé recepty v těstíčku recept na čínské křupavé kuřecí maso v těstíčku těstíčko z rýžové mouky recepty z rybího filé křupavá krusta treska v tempuře testíčko z kukuřičné mouky tempura rybí filé jak se dělá tempura krusta na filé tempura recepty těstíčko na ryby z rýžové mouky
Suroviny: filet rybí, pepř bílý, sůl, šťáva citronová, mouka hladká, mouka kukuřičná, mouka rýžová, sůl mořská, voda minerální, olej
Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX6r
11 názorů