Křupavé brambory s tymiánem
I jednoduché a snadné pokrmy mají své kouzlo. Takové dokřupava upečené brambory, vonící po česneku a tymiánu, můžete připravit jako přílohu k masu, nebo jako samotné jídlo.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
1 větší porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 068 kJ / 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,24 g |
Tuky | 28,09 g |
Vláknina | 9,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všechny ingredience si upravíme podle množství brambor a vlastní chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 8. 2021 11:42
21. 1. 2017 17:05
21. 1. 2017 15:54
11. 6. 2013 12:05
11. 6. 2013 09:48
11. 6. 2013 09:37
Jinak jsem je dělávala jen na sucho s troškou muškátového oříšku a solila až na talířku. Taky nám takto moc chutnají. Teď to budu střídat
10. 6. 2013 23:00
10. 6. 2013 20:41
10. 6. 2013 20:32
10. 6. 2013 20:21
7. 6. 2013 15:59
7. 6. 2013 15:55
7. 6. 2013 15:32
Crisp je jedna z funkcí multifunkční trouby, používaná na pečení na speciálním "crisp talíři" - vypadá jak obyč. teflonová forma - viz poslední fotky u koláče:
http://www.toprecepty.cz/recept/26794-kolac-lineck...
Funkce crisp umožní upečení do křupava seshora i zespodu jako při tradičním pečení, ale za podstatně kratší čas.
http://www.nejlepsiceny.cz/nadobi-do-mikrovlne-tro...
7. 6. 2013 14:33
7. 6. 2013 11:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 19 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 7 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 7 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 7 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 8 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 8 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 9 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 9 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 11 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 11 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
16 tipů, jak využít zbylé brambory k přípravě oběda nebo večeře
7 nejlepších bylinkových receptů. Které bylinky se hodí nejlépe k dochucování pokrmů a snadno se pěstují na zahradě
Další recepty
Tématické fráze: brambory s tymiánem pečene brambory s tymianem tymiánové brambory křupavé brambory brambory s timiánem recepty s tymiánem křupavé brambory z trouby zapečené brambory s tymiánem brambory s tymiánu křupavé pečené brambory křupavé pečené brambory pečené krupave brambory brambory na tymiánu pečené brambory v troubě s tymiánem brambory v troube s tymianem brambory crisp recepty brambory s tymianem jak upéct křupavé brambory crisp brambory křupavé brambory v trobě
Suroviny: brambory, paprika čerstvá červená, mouka hladká, sůl, tymián, kmín celý, olej, česnek
Křupavé brambory s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjkx
35 názorů