Vepřová žebírka s pikantním salámem na kysaném zelí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 874 kJ / 2 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,32 g |
Tuky | 143,35 g |
Vláknina | 17,66 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 12,61 g |
Sůl | 32,42 g |
Sacharidy | 56,52 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2013 14:22
Dakujem.
14. 10. 2013 17:18
Laďka, to mliečne kvasenie riadi naozaj soľ.
14. 10. 2013 15:55
Mléčné kvašení je jiného charakteru, nikoli slaného.
14. 10. 2013 15:46
Zelí mám domácí od tchána, dává 10 deka soli na 10 kg zelí.
14. 10. 2013 13:25
Proces prípravy kapusty na kvasenie obsahuje vysoké mnozstvo soli (napr. na 10 kg kapusty je to 200 g soli, co je mnozstvo, ktoré pri správnom stravovaní nepouzije jedna 4-clenná rodina za 1 rok!). My napríklad pouzívame výlucne sol bez sodíka a este v minimálnom mnozstve, co znamená, ze okrem soli, ktorú obsahujú vsetky potraviny ziadnu inú do jedla nepridávame. Dnes pri predpisoch EU musia vsetky potraviny obsahovat konzervacné látky, ktoré sú hlave sol a vsetky E-cka (inými slovami chemické svinstvá, aby sa potraviny nekazili). To, ze výskyt "civilizacných" chorôb výrazne napreduje, z coho by zili farmaceutické spolocnosti a lekári, keby sme boli zdraví?
13. 10. 2013 15:35
13. 10. 2013 15:23
13. 10. 2013 15:21
Nie je to na infarkt?
6. 9. 2013 22:40
6. 9. 2013 20:57
6. 9. 2013 20:52
6. 9. 2013 20:46
Hanes.. ne,ne, druhá polovina salámu není pro domácí miláčky, zapomněla jsem napsat, že patří na maso a slouží k jeho pravidelnému potírání. Omlouvám se, bystří si to jistě domysleli, samozřejmě doplním.
Špagi, použila jsem italský suchý salám s černým pepřem a brandy, zapomněla jsem, jak se jmenuje, ale je docela ostrý, nebo lépe chuťově výrazný a něco přenesl i do masa. Já na žebírka naopak patlám kdejakou marinádu (nejčastěji česnek, pivo, med apod.), nezdá se mi, že by měla nějakou specifickou chuť sama o sobě, kterou by bylo škoda přebíjet. Tentokrát jsem použila hotovou chuť salámu, která podle mě dobře doplnila podklad z kysaného zelí.
6. 9. 2013 20:03
6. 9. 2013 12:33
6. 9. 2013 08:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 2 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 30 minutami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 55 minutami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 57 minutami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 1 hodinou
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 1 hodinou
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 1 hodinou
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 3 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 4 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečená žebra na zelí vepřové na kysaném zelí vepřové na kysaném zelí pečená žebra se zelím žebra na zelí veprova zebra na zeli top recepty zebirka na zelí pečená žebra na kysaném zelí pečená vepřová žebra vysoká vepřová žebra žebírka na zelí recept veprovych žeber z zeli pečená žebírka na kysanem zeli nakladani zebirek nakladani zebirek pecene zebra na zeli veprove zebra na zeli nakládání žeber na uzení veprova zebra zapecena s kysaným zelím maso na kysaném zelí
Suroviny: žebra vepřová, salám pikantní, zelí bílé kysané, sádlo, bobkový list, kmín drcený, bujón, pepř, sůl
Vepřová žebírka s pikantním salámem na kysaném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnBm
24 názorů