Domácí bramborové gnocchi
Recept na domácí bramborové gnocchi pochází přímo z italských stránek o vaření. Díky radám a přesnému postupu se vám domácí gnocchi povedou určitě hned napoprvé. Budete mít tak vždy po ruce recept na tuto, i u dětí, oblíbenou přílohu.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 253 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,18 g |
Tuky | 14,56 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 162 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 381,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace z ricette.giallozafferano.it
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2017 18:15
17. 2. 2017 12:49
17. 2. 2017 12:35
17. 2. 2017 12:22
16. 2. 2017 19:17
Knedliky vs. noky
No, už chápu, proč se v "Pelíšky" fotřík nebyl štonc domluvit s dcééérou
Nevím jaká mouka se dává do noků ale do knedlíků zpravidla hrubá a do gnocchi jen výjimečně jiná (kukuřičná "krupice") než hladká (pšeničná)
Edit:
Vzpomněl jsem si, že paní casinová dělává noky na špeku, s vejci a k tomu hlávkový salát
No a ty dopředu vařené noky dělává z krupice
16. 2. 2017 19:12
16. 2. 2017 18:29
16. 2. 2017 18:01
16. 2. 2017 17:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 7 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 13 minutami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 4 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 5 hodinami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory jsou nedílnou součástí české kuchyně - jsou velmi variabilní
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Bramborové těsto je velmi variabilní. Vytvoříme z něj výborné sladké i slané pokrmy. Hodí se na obědy, večeře i chutné moučníky
Další recepty
Tématické fráze: domáci gnocchi domácí gnocchi recept recept na domácí gnocchi bramborove gnocchi bramborové gnocchi recept bramborové noky bramborové gnocchi recepty domácí bramborové noky recept na domácí bramborové noky domácí gnochi recept na bramborové gnocchi domácí noky domácí bramborové noky recept gnočchi recept domácí gnoci gnochi recept recept na gnocchi domácí gnocci recept bramborové noky recept bramborové gnochi
Suroviny: brambory, vejce, mouka hladká, sůl, mouka hrubá
Domácí bramborové gnocchi
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWg3
9 názorů